AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Marsilya taraftar formu bilen renktaş var mı?ne yazışıyorlar acaba bizim maç için

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim takip ettiğim forum bu.

Kimisi kazanacaklarından emin, kimisi de çekiniyor bizden kazanmak zor olacak berabere kalalım falan diyorlar.

Fikir ayrılıkları çok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau sakatlandı mı ?

Ne emre kilinci la ahahahhaha muhtemel 11 demis bir de,lig macina mi cikiyoruz😁kim oynuyo gorursunuz yarin

Berkan-cicaldau-kerem-morutan-halil-mohamed iyi olurdu ama takim savunmasını iyi yapmak lazim

Ya yenelim yada yenilelim dediğim bir maç. Eğer yenersek liderlik için çok büyük bir adım olur hatta diğer maçın skoruna göre bu maçta liderliği garantileyebiliriz. Eğer yenilirsek muhtemelen son maçı da kaybedip grubu 3. bitirip Konferans ligine kalabiliriz ve böylece Avrupa liginde 2. olup Şampiyonlar Ligi takımlarıyla eşleşme ihtimalinden kurtuluruz. Beraberlik bence en kötü ihtimal hiçbir işimize yaramaz eğer Lazio Lokomotiv'e yenilmiyorsa.

Gelene geçene yenilen Beşiktaş ve Fener’i yenemeyen takımımız kendini affettirecek mi bakalım yarın.

Hala mostafanin yerine forvette halil ve diagne nin konuşulmasi tiksindiriyor beni

Marsilya’da Payet ve Rongier cezalı, Cengiz sakat. Önemli avantaj, inşallah değerlendiririz

Kadroyu yakup cinar verdiyse doğrudur. Eleman kadrolari biliyor bu sezon.

Her mac 3-4 kişi değişiyor yetti be.

Geri
Üst Alt