Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengiz nasil oNamiyor diyorlar. Kadro da herifŞampiyon cimbombomum
ne istersen iste benden
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla
Lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay
Lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay
Yok abi bizi bekledi pustlarŞu grubu ikinci bitirirsek gelebilecek takımlara bak.
Barcelona
Atletico Madrid
Dortmund
İkinci bitirmektense üçüncü olmak daha iyi.
Yok abi bizi bekledi pustlar
Yakup'un 11 doğru çıktı 1 maç dışında. Hem Kılınç hem Feghouli bayağı tehlikeli duruyor bizim için.
Moskof çocuklarını yenecektik burada onları yenmek kolaydı yarın sıkıntı yaşarız
Leipzig garanti 3. olmus yuhNormalde şampiyonlar ligi son 16 turu eşleşmesinde karşında olacak takımlar UEFA son 32 turunda rakip olarak geliyor sana. Konferans liginin gelmesiyle beraber UEFA Avrupa ligi büyük seviye atladı. Grubu lider bitirip bir tur geçmek büyük başarı.
Bizim altyapıda forvet falan yokmu
3 tane ayaksizdan medet ummak istemiyorum artık.
Milan,athletico ve portodan biride gelecek,al baya zevkli olacak..Leipzig garanti 3. olmus yuh
Bvb de
Üçü de sıkıntı tabi ama ekstra sıkıtnujı, bugün 90 dakika izledim, atleti'ye deplasmanda oyun üstünlüğü kurup yendiler taş gibi takım kurmuşlar.Milan,athletico ve portodan biride gelecek,al baya zevkli olacak..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bogulacaksak buyuk okyanusda bogulalim diyecegim ama barcelonadan korkmuyorum. dortmundda nostalji olur.atletico madrid zorlu ama kiran kirana mucadele vs olur transferlerleŞu grubu ikinci bitirirsek gelebilecek takımlara bak.
Barcelona
Atletico Madrid
Dortmund
İkinci bitirmektense üçüncü olmak daha iyi.