AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Şampiyon cimbombomum
ne istersen iste benden
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla

Lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay

Şampiyon cimbombomum
ne istersen iste benden
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla

Cengiz nasil oNamiyor diyorlar. Kadro da herif

Bunları kesinlikle yenmemiz lazım ya.
Ş.ligindrn gelecek takımlar fena.
3.olup konfederasyon kupası mı kovalasak ya en azından kupa falan alırız.
Benfica, atalanta, sevilla, a.madrid falan gelecek aman yarappim.

Şu grubu ikinci bitirirsek gelebilecek takımlara bak.

Barcelona
Atletico Madrid
Dortmund

İkinci bitirmektense üçüncü olmak daha iyi.

1637790715789.webp

kalkın

Yok abi bizi bekledi pustlar

Normalde şampiyonlar ligi son 16 turu eşleşmesinde karşında olacak takımlar UEFA son 32 turunda rakip olarak geliyor sana. Konferans liginin gelmesiyle beraber UEFA Avrupa ligi büyük seviye atladı. Grubu lider bitirip bir tur geçmek büyük başarı.

Yakup'un 11 doğru çıktı 1 maç dışında. Hem Kılınç hem Feghouli bayağı tehlikeli duruyor bizim için.

Sezon basindan beri 25 mac oynayip hala kadroyu oturtamadik ya. Forvetimiz belli olsun, muhamed mi tamam o oynasın, kötü de oynasa ya da halil. Ben oyunculari da anliyorum kolay degil, kimse bilmiyor ki yarin ilk 11 mi yedek mi olacagina

Normalde şampiyonlar ligi son 16 turu eşleşmesinde karşında olacak takımlar UEFA son 32 turunda rakip olarak geliyor sana. Konferans liginin gelmesiyle beraber UEFA Avrupa ligi büyük seviye atladı. Grubu lider bitirip bir tur geçmek büyük başarı.
Leipzig garanti 3. olmus yuh
Bvb de

Kontrollü oynamaya çalışırız ve akabinde saçma sapan bir pas hatasından golü yeriz maç da öyle biter. Normalde hiç olmadık maçlarda bile duygusallığım devreye girer ümit beslerim ama bu maçtan zerre umudum yok. 0-1 ya da 0-2 gibi bir skor bekliyorum.

Mustafa ve Halil'i çift forvet olarak izlesek keşke. Feghouli'de ilk 11'de başlayabilir. Morutan'ı sonradan oyunda görmek daha iyi olur.

Şu grubu ikinci bitirirsek gelebilecek takımlara bak.

Barcelona
Atletico Madrid
Dortmund

İkinci bitirmektense üçüncü olmak daha iyi.
Bogulacaksak buyuk okyanusda bogulalim diyecegim ama barcelonadan korkmuyorum. dortmundda nostalji olur.atletico madrid zorlu ama kiran kirana mucadele vs olur transferlerle

Geri
Üst Alt