AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

kontrollu ve savunma agirlikli oynamak gerekir buldugun 1-2 firsati da gole cevirebilirsek ala

Bogulacaksak buyuk okyanusda bogulalim diyecegim ama barcelonadan korkmuyorum. dortmundda nostalji olur.atletico madrid zorlu ama kiran kirana mucadele vs olur transferlerle
60 kiloda olimpiyt şampiyonu olabilme ihtimalin varken ya ben güçlüleri yenecem diyip ilk maçtan bile bile nakavt olmaya çalışmak pek sağlıklı düşünce değil.
A.madrid yıllarca adım adım ilerleyip UEFA kupasının angarya görüldüğü zamanlar defalarca kupaya uzanıp, hem kazanma alışkanlığı hemde sükse yaptı.
10 liralık oyuncuyu gitti. 45e kilitledi.
Şöyle birşey yapabilirdi.
Tam yapılanma aşamasında boğulacaksak büyük denizde boğulalım diyip bugünkü ş.ligi grup sonunculuğu alsa ne İspanya'da başarılı olurdu ne Avrupa'da sükse yapardı ne de oyuncu satıp para kazanırdı.
Bazı şeyler çok bariz ortadaykrn romantiklik bana garip geliyor.
Mesela baktık 1.olamıyoruz son maç bilerek yenilip 3.olmalıyız.karşıdan gelen takımlar hayvan üstü efor harcayacak.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım sürekli Ocak ayını işaret eden bir hocan var. Geçmişe de bakarsak ligin 2.devreleri yükselen bir takım var. Geçen sene 1 gol ondan önceki sene de pandemi bahanesiyle direkt salıp kaybettik. Evet bok gibi oynuyoruz ama hocanın planı ikinci devre alınabilecek Max puanı alıp şampiyon olmak adamın yıllardır mentalitesi bu.

Şimdi bu şartlarda diyelim ki 1 ile arada 8 puan var ve ikinci devreye başlıyoruz Dortmund geldi, sence hadi bunu yenecegiz planımız elemek mi olacak kendimizi kandırmayalım.
1 tur eleyeceksin aşırı yıpranacaksın sonra yine bir güçlü takım gelecek böyle böyle
2- son 32
2 son-16
2-son 8
2-son 4
Ve final.

Önündeki yok çok uzun direkt elenme üzerine hesaplamalar yapabilirsin.

Eleme->son 16 -> çeyrek final maçı oynama ile
Kura şansı ile son 16'yı geçip -> çeyrek final
Şu ikisi arasında hem hedefsel hemde psikolojik olarak çok fark var.

2.olduğun sürece görünürde en kek iki takım var sherif, dortmund bunlar gelirse bir miktar daha hedef koyarsın ama Milan falan gelirse direkt maç başlamadan hedefimiz lig olur.

15 puan fark olsa da lig bizim için bitmez hedef koyarsak eğer yine kıl payı şampiyonluk kovalarız ama sürekli bir kaosta taraftar olarak yıprandık daha.
Ben ta en baştan beri diyorum. Bir alt Lig cidden bizim için güzel hedef turnuvası olur.
Oyuncular Avrupa'da kendini göstermiş olurlar, bu her zaman bir artıdır.
3 Ay önce fesih edilsin diye yırtınan marcao'ya bugün 20 verseler niye 30 vermediler diye isyan çıkar. Bunun nedeni de avrupadaki o üst düzey performansı.
Bugün marcao olur yarın bir başkası kendini ekstra gösterir sen hem mentalite oturtursun hemde para kazanırsın. Para kazanırken de oyuncular için sıçrama tahtası olursun 100-200 bin dolar pazarlık yapmaya çalışanlar yerine ben 300 bin dolara oynasam bile sıçrama yaparsam bir sene sonra çok kaliteli takımda olabilirim algısı oluşur.
Yıllarca ligi boş verin o kadar dandik Avrupa takımı varken UEFA kupasına odaklanalım dedim. Sen bunu yıllar önce motto edinsen ş.liginden elenip 3.olduğunda 2 doğru takviye ile yarı final-final yapardın. Belki aydınlanma gelirdi yine kupayı alırdın.

Önümüzdeki 2 ay gelecek sene transfer edebileceğin çok kaliteli free oyuncuların aklını çekmek için bile ekstra fırsat doğuracak.

Ha bu maçı kazanma mottosuyla çıkmalıyız sakin oynayıp kazanıp marta kadar az kafamız rahat olur belki son 16'da yine ekleyebileceğiniz takım gelir sonrası Allah kerim.

3-1 alacağımız maç mustafa(2)-morutan golleri atacak.

topu kaleye sokmaktan aciz olduğumuz sürece maksimum 1 gol atabiliriz.

ben beraberlik bekliyorum bu maçtan.

evet trubundekiler bi salaklik yapmaz umarim

C16C4DD3-CA6A-4922-9ED8-4C195E5DE494.webp
Forumlarina göre muhtemel 11

Yılın belkide uzun yıllar boyunca gerginliği unutulmayacak bi gece olabilir ,bizim maç ta ,loko lazio maçıda aynı saatte oynanacak kısmetse.her dakikası bile belki diken üstü olacak.accayip bi gece bizi bekliyor ,İNŞALLAH lider bitireceğimizin garanti olacağı bi gece olur lehimize.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

stadda toplam 5 tane seyirci olmaz

ft sagolsun tüm havayi yok etti bu son macla

Geri
Üst Alt