Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.680
- 14.530
- 2.623
En azından Türkiye ligindeki gibi tiyatro oynanmayacak. Doğru düzgün futbol maçı izleyeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalın punto kısım doğru gerisi yanlış tespit. onlarda kötü ama yenemiyorsan senden iyiler demekki zira bjk 10 maçta 8 mağlubiyet 2 Galibiyet almış acaba yendiği 2 takım kim? Biri biziz.Fenerbahçe çok iyi sergen süper marsilya zaten süper terim ve bizim takım.vasat marsilya yener.
Hocam kalın punto yazmamıştım ben de anlamadım. Bu takım 6 numara ya da gedson ve sacha boey ile daha iyi olacaktır. Fatih terimin de tabiki hatalarını görüp ona gore alternatifler belirlemesi lazım o şekil eleştirilerde hem.fikirim ve katılıyorum . umarım yükselişe geçeriz hocam .Kalın punto kısım doğru gerisi yanlış tespit. onlarda kötü ama yenemiyorsan senden iyiler demekki zira bjk 10 maçta 8 mağlubiyet 2 Galibiyet almış acaba yendiği 2 takım kim? Biri biziz.
Fenerbahçeye gelelim Trabzon-Alanya-Konya ya kaybedip Kayseri ile berabere kalıp gelip seni evinde 10 kişi yeniyorsa kim iyi kim kötü çok konuşmaya gerek yok.
lig telafi edilir yorumuna katılmasam da lider olursak mart'a kadar avrupa maçı olmaması güzel olur. çok mühim maç
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk