AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

En azından Türkiye ligindeki gibi tiyatro oynanmayacak. Doğru düzgün futbol maçı izleyeceğiz.

Şimdi önemli maça odaklanalım

1637599085211.webp

FDxhKccWYAM2EK4

Marsilya'da bir sürü eksik var tipki Fener gibi sonuç belli yani Hocamiz dengeyi kurar..

Fenerbahçe çok iyi sergen süper marsilya zaten süper terim ve bizim takım.vasat marsilya yener.

Fenerbahçe çok iyi sergen süper marsilya zaten süper terim ve bizim takım.vasat marsilya yener.
Kalın punto kısım doğru gerisi yanlış tespit. onlarda kötü ama yenemiyorsan senden iyiler demekki zira bjk 10 maçta 8 mağlubiyet 2 Galibiyet almış acaba yendiği 2 takım kim? Biri biziz.

Fenerbahçeye gelelim Trabzon-Alanya-Konya ya kaybedip Kayseri ile berabere kalıp gelip seni evinde 10 kişi yeniyorsa kim iyi kim kötü çok konuşmaya gerek yok.

Kalın punto kısım doğru gerisi yanlış tespit. onlarda kötü ama yenemiyorsan senden iyiler demekki zira bjk 10 maçta 8 mağlubiyet 2 Galibiyet almış acaba yendiği 2 takım kim? Biri biziz.

Fenerbahçeye gelelim Trabzon-Alanya-Konya ya kaybedip Kayseri ile berabere kalıp gelip seni evinde 10 kişi yeniyorsa kim iyi kim kötü çok konuşmaya gerek yok.
Hocam kalın punto yazmamıştım ben de anlamadım. Bu takım 6 numara ya da gedson ve sacha boey ile daha iyi olacaktır. Fatih terimin de tabiki hatalarını görüp ona gore alternatifler belirlemesi lazım o şekil eleştirilerde hem.fikirim ve katılıyorum . umarım yükselişe geçeriz hocam .

1-1, umarim loko laziyo yenerde liderligi garantileriz. Yok eger biz kaybedip lazyo yenerse 3cu oluruz

şu avrupa maçı o kadar önemli ki kelimelere gerek yok.
avrupada 2 kupa aldık rakipler derbilerde ölümüne oynuyo yıllardır, galatasaray'ı yenen bayram yapıyo. bu büyüklük türkiye şampiyonlukları ile gelmedi avrupa'da hepsinin önündeyiz. 1 uefa kupası daha gelsin bunun gururunu yaşayalım. rakiplerin tek hayali galatasaray'ı yenmek olsun böyle bi camiayız biz.

Geri
Üst Alt