AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Mostafa
Kerem halil morutan
Cicaldao berkan
Pva Marcao Nelson yedlin
Muslera

......

Bizim klasik huyumuzdur, sikecilere yenilip 3 gun sonra Avrupa'da iyi oynamak.

Lazio maçının sonucuna göre liderliği garantiliyebiliriz

Ya da 3. olabiliriz

Bu arada kesinlikle Loko ve fener maçında oynadığımız gibi oynamamalıyız. Loko şanslı olsa onlarda 1-2 yenmiş olacaktı son anlarda.

Lazio maçı gibi oynamalıyız. Saldırdığımız her an kalemizde tehdit oluyor.

Marsilya Lazio maçında izledigim marsilyayi yenme ihtimalimiz hic yok bence. Bu maçtan en iyi beklentim beraberlik

Bu arada kesinlikle Loko ve fener maçında oynadığımız gibi oynamamalıyız. Loko şanslı olsa onlarda 1-2 yenmiş olacaktı son anlarda.

Lazio maçı gibi oynamalıyız. Saldırdığımız her an kalemizde tehdit oluyor.

Çünkü savunma anlamında libero olup lider vasfa sahip bi oyuncumuz yok.asıl teknik drektörler saha içindeki lider oyunculardır.kenardaki soyunma odasından antrenmanlardan sorumlu teknik direktördür.

Gedsonun alınması çok ihtiyaç ama teknik işini iyi yapan asker oyuncudur o da.el neny felan bize lazım değil.baba bi ön libero ,organizatör bi ön libero şartoğlu şart.dün mesutun o golü atabilmesi buyüzdendi.melo felan olsa o adam arkaya sarkamazdı.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok vasatiz fb süper marsilya süper nelson vasat hoca vasat

Yenildigimizde gorusuruz seninle. Ben hocaya inanmiyorum yoksa oyunculara lafim yok.
Ben yıllardır buradayım, yensek de yenilsek de. 8. bitirdiğimiz berbat 2010-2011 sezonunda da buradaydım. Sokakta oynarsa takım kaldırımda destekleriz. Dünkü maçta hocalık bir durum yoktu ayrıca. Oyuncular atacaklardı girdikleri pozisyonları bir zahmet ya da Yedlin ile PVA uyumayacaktı Mesut atamazdı o golü. Ya da Cicaldau kendinden 9 yaş büyük Mesut'a yetişecekti ? Lafın olmalı oyunculara.

Geri
Üst Alt