Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil görmek istemediğim bir isim en azından bu maçlık dün pres yapmaya tenezzül etmemesi beni çıldırttiMostafa
Kerem halil morutan
Cicaldao berkan
Pva Marcao Nelson yedlin
Muslera
......
Çabuk fatih terimin ordusu bşalığındaki esprimi oku.Aşı ol sonra konuşalım tamam ?
Bu arada kesinlikle Loko ve fener maçında oynadığımız gibi oynamamalıyız. Loko şanslı olsa onlarda 1-2 yenmiş olacaktı son anlarda.
Lazio maçı gibi oynamalıyız. Saldırdığımız her an kalemizde tehdit oluyor.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiMaç oynanmadan kaybedilmez. Merak etmeyin ekibimiz sizin gibi inanmayan taraftarlara da en güzel cevabı sahada verecektir.Adamlar bizi tokatlayacak. Uefa da iyi gidiyoruz diyenler ondan sonra hocayi nasil savunacak bakalim.
Aynen yenemeyiz fb çok iyi mesela kesin grupta şov yaparlarMarsilya Lazio maçında izledigim marsilyayi yenme ihtimalimiz hic yok bence. Bu maçtan en iyi beklentim beraberlik
Yenildigimizde gorusuruz seninle. Ben hocaya inanmiyorum yoksa oyunculara lafim yok.Maç oynanmadan kaybedilmez. Merak etmeyin ekibimiz sizin gibi inanmayan taraftarlara da en güzel cevabı sahada verecektir.
Ben yıllardır buradayım, yensek de yenilsek de. 8. bitirdiğimiz berbat 2010-2011 sezonunda da buradaydım. Sokakta oynarsa takım kaldırımda destekleriz. Dünkü maçta hocalık bir durum yoktu ayrıca. Oyuncular atacaklardı girdikleri pozisyonları bir zahmet ya da Yedlin ile PVA uyumayacaktı Mesut atamazdı o golü. Ya da Cicaldau kendinden 9 yaş büyük Mesut'a yetişecekti ? Lafın olmalı oyunculara.Yenildigimizde gorusuruz seninle. Ben hocaya inanmiyorum yoksa oyunculara lafim yok.