AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Taylan 8 oynasin o zaman,fb macindaki hatasina ragmen iyi oynamıştı aslinda 😏

Son iki maçımızda da yenilip konfederasyon mu ne ona gideriz.

Feghouli ve cicaldau oynayacaksa berkanin önünde oynamali,sag kanatta da morutan oynamali

Musleradan dolayı net bir mağlubiyet bekliyorum adam çok istikrarlı bir şekilde maçın içine ediyor

tapatalk_1636716741130.webp

FT isterse basın toplantısında hepimize küfür etsin ama yeter ki şu maçı alalım. Müthiş önemli bir maç.

Lig bitti benim gözümde en azından AL'de gidebildiğimiz kadar gidelim. Avrupa'da başarıya çok ama çok uzun hasret kaldık en azından şu hasreti giderelim Mart-Nisan'a kadar burada devam ederek.

FT isterse basın toplantısında hepimize küfür etsin ama yeter ki şu maçı alalım. Müthiş önemli bir maç.

Lig bitti benim gözümde en azından AL'de gidebildiğimiz kadar gidelim. Avrupa'da başarıya çok ama çok uzun hasret kaldık en azından şu hasreti giderelim Mart-Nisan'a kadar burada devam ederek.
Ligdede sansimiz gayet var,araliktan sonra.geriden gelecek terim bey,yildizlar oyle diyor🤭

Bu maçta stad inlemeli, başımızda bulunanlar artık olmayacağını anlamaları gerek.

Yoksa durum vahim.

Bazen maçtan önemli şeyler vardır ve Galatasaray taraftarı bu sorumluluğu almalıdır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

payet'nin cezalı olması ve cengo'nun muhtemel eksikliğine rağmen, öyle haldır haldır oynayabileceğimizi düşünmüyorum. 3'lü merkez ortasahada Berkan - cicaldau ile beraber Emre Kılınç iyi bir tercih olabilir.

Simdi marsilyayi yenmemiz cok zor filan diyenler var.Kaza bela Marsilyayi yenelim.Hemen Marsilya zaten kotu demeye baslayanlar olacak .Tutacaksin oyle adamlari çivi gibi yere gomeceksin.

yedlin - marcao - victor - pva
berkan
emre kılınç - cicaldau
morutan - - - - - - - kerem
Halil/MoMo

istek Halil
beklenti Mo

Geri
Üst Alt