- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
şu ilk gole bakın Allah aşkına bunun gibi boşa koşmayı bilen bir oyun taktiğimiz olsa keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli ve Morutan aynı anda sahada olmaması gerekiyor bence çok çok fazla üst üste biniyorlar hangisi serbest rolde oynuyor ? belli değil hangisi sağ kanat oynuyor belli değilFeghouli ve cicaldau oynayacaksa berkanin önünde oynamali,sag kanatta da morutan oynamali
Ligdede sansimiz gayet var,araliktan sonra.geriden gelecek terim bey,yildizlar oyle diyor![]()
Ligdede sansimiz gayet var,araliktan sonra.geriden gelecek terim bey,yildizlar oyle diyor![]()
O hakemlerle de odesmek gerekiyor ama.Su an hocadan kaynakli soylemiyorum aslinda bunu, trabzon icin islerin kotu gidecegi donemler var.Hocanin 1-2 eşik atlamasi gerekiyo halaTrabzonspora verilmeyen kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünmüyorsun değil mi sergen.
Türkiye de bir sey kafaya konmuşsa o gerceklesir. Kimin yarışta olup olmayacağını hakemler belirler. Bu seneyi cidden unut.
Cengiz Ünder, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.
Sports Mole
![]()
OM: le groupe pour Galatasaray sans Payet, Rongier avec Under - Sport.fr
Jorge Sampaoli, entraineur de l’Olympique de Marseille devra se passer de Dimitri Payet, Valentin Rongier et Cengiz Under pour la rencontre face à Galatasaray en Ligue Europa. Une rencontre importante puis que les marseillais jouent leur avenir européen lors de cette cinquième journée de la...www.sport.fr
Olympique Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli, Galatasaray ile Avrupa Ligi karşılaşması için Dimitri Payet, Valentin Rongier ve Cengiz Under'dan yoksun kalacak.
Pek sanmıyorum açıkçasıAz kaldi o inancin oluşmasına![]()
Benimde hocaya inancim az ama adam isini zorlaştırıp,geriden gelmeyi adet edindiPek sanmıyorum açıkçası
Herkes IBB değil. Her zaman olmaz o.Benimde hocaya inancim az ama adam isini zorlaştırıp,geriden gelmeyi adet edindi
Var maalesef
Trabzonun basinda yine kimyaci abdullah var ama.gecen sene de 8 puan geriden geldik 3 haftadaHerkes IBB değil. Her zaman olmaz o.