AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

şu ilk gole bakın Allah aşkına bunun gibi boşa koşmayı bilen bir oyun taktiğimiz olsa keşke.

Feghouli ve cicaldau oynayacaksa berkanin önünde oynamali,sag kanatta da morutan oynamali
Feghouli ve Morutan aynı anda sahada olmaması gerekiyor bence çok çok fazla üst üste biniyorlar hangisi serbest rolde oynuyor ? belli değil hangisi sağ kanat oynuyor belli değil

Morutan 'ı sağ kanat olarak transfer ettiysek ortada Gedson gibi net bir orta sahamız olmalı, yok Morutan 'ın içerdeki serbest rolünden memnunsak o zaman da bu Solbakken,Dennis Man gibi skor yükünü sırtlayabilecek bir kanat oyuncumuz olmalı

Feghouli ve Morutan 'ın aynı anda sahada olması Berkan & Taylan ikilisinin aynı anda sahada olduğu kadar zararlı bu takım için bana kalırsa

Bulduğumuz pozisyonları cömertce harcamazsak rahat galibiyet alabiliriz

Trabzonspora verilmeyen kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünmüyorsun değil mi sergen.

Türkiye de bir sey kafaya konmuşsa o gerceklesir. Kimin yarışta olup olmayacağını hakemler belirler. Bu seneyi cidden unut.
Ligdede sansimiz gayet var,araliktan sonra.geriden gelecek terim bey,yildizlar oyle diyor

Trabzonspora verilmeyen kırmızı kartın hakem hatası olduğunu düşünmüyorsun değil mi sergen.

Türkiye de bir sey kafaya konmuşsa o gerceklesir. Kimin yarışta olup olmayacağını hakemler belirler. Bu seneyi cidden unut.
O hakemlerle de odesmek gerekiyor ama.Su an hocadan kaynakli soylemiyorum aslinda bunu, trabzon icin islerin kotu gidecegi donemler var.Hocanin 1-2 eşik atlamasi gerekiyo hala

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olympique Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli, Galatasaray ile Avrupa Ligi karşılaşması için Dimitri Payet, Valentin Rongier ve Cengiz Under'dan yoksun kalacak.

Olympique Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli, Galatasaray ile Avrupa Ligi karşılaşması için Dimitri Payet, Valentin Rongier ve Cengiz Under'dan yoksun kalacak.

Var maalesef

Gol vuruslarindaki kararsizlik ve panik hali beceriksizlige dönüşüyor.2008-2009 model lincoln ve barosu koysak oraya of offf.muazzam sonuçlar alirdik

Forvette Diagne olsun gecenki macinin hirsini cikarsin

Bizim altyapıda forvet falan yokmu
3 tane ayaksizdan medet ummak istemiyorum artık.

Geri
Üst Alt