AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

SA

Marsilya farka gider.

Aşırı derecede sıkıcı bir maç bekliyorum 0-1 ya da 0-2 yeniliriz muhtemelen. Büyük maçlarda iç saha artık avantaj olmaktan çıkmaya başladı. Nasıl oluyorsa taraftar baskısı karşı takıma yarıyor, bizimkiler mala bağlıyor.

Kaybederiz. 3. bitirir konferansa devam ederiz.

Net mağlup oluruz.

Adamlar bizi tokatlayacak. Uefa da iyi gidiyoruz diyenler ondan sonra hocayi nasil savunacak bakalim.

Yenildigimizde gorusuruz seninle. Ben hocaya inanmiyorum yoksa oyunculara lafim yok.

Marsilya yener gecer

Musleradan dolayı net bir mağlubiyet bekliyorum adam çok istikrarlı bir şekilde maçın içine ediyor

Içimizden geçerler

galatasaray-fatih-terim.gif

Hakemde leş oğlu leşti. Onuda es geçmemek lazim. Şu milik denen ambasor kırmızı gormeliydi.

İçim buruk. Böyle yakalamışken 3 farkla bitirsek nefis olacaktı.

Bundan sonra ya diagne ya mohamed as oynar halille olmuyor işte
Eldeki durumda Diagne rakibi en çok bozan arkadaşlarına yer ve alan açan oyuncu olabilir, ama keşke üçü de değil de şu Marsilya 'da ki Dieng gibi insan azmanı bir forvetimiz olsaydı

Ama takılıyorum ya Diagne ya Mostafa kesinlikle ilk 11 'de başlamalı Halil illa oynayacaksa bu adamlarla birlikte oynasın bu adamların yerine değil

3. siradan gelecek takimlar

leipzig/brugge
milan/porto/at madrid
dortmund
sheriff
benfica/barca
atalanta
sevilla
zenit

1. olmak sart!

Sürekli haksızlığa uğramak sinir bozucu. Ben artık federasyonda birilerinin devreye girip bu hakemleri özellikle seçtirdiğini düşünmeye başladım. Bu maçı rahat bir şekilde bu kadar efor harcamadan bitirebilirdik. Ve tabi daha farklı.

Geri
Üst Alt