- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet buradayım ? Yenildiğimizde görüşürüz demiştin.Yenildigimizde gorusuruz seninle. Ben hocaya inanmiyorum yoksa oyunculara lafim yok.
Çok kısa iyi koydukTühh bee maci kacirdim. Bildiri geldi az önce. Is güc derken akildan uctu gitti.
Nasil gecti mac ? Kisa özet gecebilen varsa eyer ?
Hadi hakem kör var nasıl direkt müdahil olabiliyor ve böyle bir hata yapabiliyor.Yav aklım almıyor adam kendini attığı için 2. sarıdan kırmızı görmesi gerekirken tutup penaltı kazandılar belki maçı koparıp averaj kasacaktık şu maçta
Kısa Özetle:Tühh bee maci kacirdim. Bildiri geldi az önce. Is güc derken akildan uctu gitti.
Nasil gecti mac ? Kisa özet gecebilen varsa eyer ?
Yenilmedigimize göre hahha. Işin şakası güzel oynadık bugün. Inşallah hoca ligde de bu performansını sürdürür ne diyelim. Tebrik ederizEvet buradayım ? Yenildiğimizde görüşürüz demiştin.
Hani ben mi fanatizm yapıyorum bilmiyorum ama şu pozisyon Marsilya 'nın stadında Marsilya aleyhine olsa yine penaltıyı verir miydi hakem bozuntusu ?Hadi hakem kör var nasıl direkt müdahil olabiliyor ve böyle bir hata yapabiliyor.
Cüneytin yardımcılarını itin götüne sokan UEFA ne yapacak merak ediyorum. Baya baya göz göre göre verilen skandal bir karar var.

Lazio ile beraber kalırsak, 1. Oluyoruz. Zor ama imkansız degil.Ruslar yüzünden liderlik garantilenmedi