AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

FFEEh6zXEAcE5oy

Müthiş maçtı. Şimdi Lazio ile liderlik maçı ama bu takım bu gruptan çıkarak bana göre çok iyi iş yaptı. Kuralar çekildiğinde 3. lük için Lokomotif ile kapışırız diyorduk ve gruptaki tüm takımların bütçesi bizden fazlaydı bana göre çok iyi iş başardık. Bu günkü hakemde kötüydü ama kötüydü kötü niyetli değildi. Kötü niyetli olmayan hakemler olunca oyuncularda daha fazla maça girebiliyor. Ben mutluyum. Bence daha ilk senesinde yeni stratejimiz meyve vermeye başladı. Gençlerimize ciddi ilgi vardır şu anda sonuçta Cl grubu gibi bir grup bu.

Bundan sonra...

X_____Cicaldau____Kerem
_______Diagne

Bundan sonra bunlar Yazılır ilk önce, sonra doldurursun geri kalanları...

Yav aklım almıyor adam kendini attığı için 2. sarıdan kırmızı görmesi gerekirken tutup penaltı kazandılar belki maçı koparıp averaj kasacaktık şu maçta
Hadi hakem kör var nasıl direkt müdahil olabiliyor ve böyle bir hata yapabiliyor.
Cüneytin yardımcılarını itin götüne sokan UEFA ne yapacak merak ediyorum. Baya baya göz göre göre verilen skandal bir karar var.

çok güzel kazandık ama moskova denen saçma klüp can sıktı.

neyse sağlık olsun hala liderlik şansımız sürüyor. inş gülen taraf biz olacağız

Orgazm oldum resmen takımı tebrik ederim. Çoğoştu bu takım ligde niye böyle motive değil yahu??

Hadi hakem kör var nasıl direkt müdahil olabiliyor ve böyle bir hata yapabiliyor.
Cüneytin yardımcılarını itin götüne sokan UEFA ne yapacak merak ediyorum. Baya baya göz göre göre verilen skandal bir karar var.
Hani ben mi fanatizm yapıyorum bilmiyorum ama şu pozisyon Marsilya 'nın stadında Marsilya aleyhine olsa yine penaltıyı verir miydi hakem bozuntusu ?

Hoş onların evinde de bir penaltı uydurmuştu o maçın hakemi de

Kesin kontratak futbolunu çok iyi oynuyoruz. O zaman ligde neden bam bam oynuyoruz? Çünkü rakipler tam saha savunma yapıp geri çekiliyor. Hep kapalı defanslara oynuyoruz. Bunun çaresini bulmak lazım.

İlk kez rahat bir maç izledik. Tuhaf, grubun en önemli takımına karşı. Marsilya her zaman iyi takımdır. Ama siz iyi oynayınca iyi takımlarda yenilebiliyor. Teknik direktörü de acayip heyecanlı biri. Bütün maç zıp zıp zıpladı.

Berkan her maç ilk 11 de ancak asist yada gol yapmalı artık.

Uber eats.

Geri
Üst Alt