- 16 Haziran 2010
- 203.145
- 154.992
- 6.838
Bartuğ'dan üçlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar moda hocam
Lazio ile beraber kalırsak, kim 1. Oluyoruz. Zor ama imkansız degil.
Cunku yogun sekilde 11 kisi savunma yapmadik.Defans berbattı bugün hücumu toparladik defans patladı bu sefer
Yapılmalı. Ama bir zam / iyileştirme hakketi bence kontratında.Fegouli ne yapmis öyle, bir gol bir asist. Bu gidisle kapacak sözlesmeyi.
gol asist yetmez gol atınca o götü kaldırıp 2 takla atabilirse düşünürüz sözleşmeyiFegouli ne yapmis öyle, bir gol bir asist. Bu gidisle kapacak sözlesmeyi.
Resim 90 dakikalik maci canli izletmis oldu, tsk.
Lazio ile beraber kalırsak, 1. Oluyoruz. Zor ama imkansız degil.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiArkadas ben neler kacirmisin öyle. Kacirdigima dahada üzülmeye basladim.taraftara helal olsun yalnız. derbi sonrası hiç beklemiyordum tribünlerin böyle olmasını 1-0 önde başlattılar takımı resmen![]()
Fegouli ne yapmis öyle, bir gol bir asist. Bu gidisle kapacak sözlesmeyi.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiFenerbahçe maçında hakem bizi doğramasa al sana 2de2 galibiyet.Yenilmedigimize göre hahha. Işin şakası güzel oynadık bugün. Inşallah hoca ligde de bu performansını sürdürür ne diyelim. Tebrik ederiz
Bizde Lazio'yu yenip 14 puanla birinci oluruz renktas.Ismine hiç uymayan bir post attın renktaş.
Elin almanı 13 puanı alıp birinciliği garantiliyor. Hiç öyle sağına soluna bakmıyor koyup geçiyor.
Gscimbom mobil