AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Olmayan pozisyonda iki gol yemeyip bir de şu net pozisyonları atabilseydik keyfim 20 kat artardı muhtemelen. Aşırı mutluyum şu an. Emeğinize sağlık güzel kulübüm :dans:

Alanya 19.00 da baslayan maci kazandigi icin,fb macini da kazanmamiz gerekiyodu ama imkansizi gerçekleştirdik.bu maci ise ciddi anlamda almakla beraber,net bi skorla kazanma sansimiz var.ama marsilyanin da gol sansi var tabi,firsatlar bulacaklar : )
Cicaldau,morutan,kerem ve halil cok etkili olabilecegi gibi macin adami mostafa mohamed olabilir.ben olsam
mohamedle baslarim.artik acikca yazacagim,olacagi varsa olacak
😎 dincer guner gel mac analizi nasil yapilir ogren

FCNW5oNXEAE2E4a

Spiker kimdi bilmiyorum ama çok güzel anlattı. Heyecandan çok güzel şaşırma anları vardı.

Dk 45+3 Marsilya korner atacak durum 2-0 "90+3. dakikadayız savuşturalım bu korneri"

Morutan sarı kart görünce sanki kırmızı kart görmüş gibi sesinin çökmesi

Tebrik ediyorum

Macin bilhassa ikinci yarisi guzel gorunuyor,hosuma gitti.marsilyanin bizi bi soke etme durumu olsa bile,geri dönüsü var işin.ama şoka ugrayan marsilya olacak sanirim🙂 bu kadar umitlenip sonu husran olursa intihar ederim valla
Lazio macina gecelim💪

Fener macindada iyiydik bu mactada iyiydik.Tabiki hersey mukemmel olacak diye bisey yok gun gelecek beceriksiz olacaz, gol kaciracaz ,gun gelecek pozisyon verecez ,gun gelecek yenilecez ama şu 2 macta takimin hirsi mukemmeldi bu hirs oldugu surece ben taraftar olarak korkmam.

Geri
Üst Alt