- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Mac aninda hem forumu,hem twitteri kapatmam lazim.Gs sözlüğe de girmemem lazim.cunku ben zaten sorunken,bir de sizleri cekemem.fb maci bu yüzden gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac aninda hem forumu,hem twitteri kapatmam lazim.Gs sözlüğe de girmemem lazim.cunku ben zaten sorunken,bir de sizleri cekemem.fb maci bu yüzden gitti

Alanya 19.00 da baslayan maci kazandigi icin,fb macini da kazanmamiz gerekiyodu ama imkansizi gerçekleştirdik.bu maci ise ciddi anlamda almakla beraber,net bi skorla kazanma sansimiz var.ama marsilyanin da gol sansi var tabi,firsatlar bulacaklar : )
Cicaldau,morutan,kerem ve halil cok etkili olabilecegi gibi macin adami mostafa mohamed olabilir.ben olsam
mohamedle baslarim.artik acikca yazacagim,olacagi varsa olacak
Lazio macina gecelimMacin bilhassa ikinci yarisi guzel gorunuyor,hosuma gitti.marsilyanin bizi bi soke etme durumu olsa bile,geri dönüsü var işin.ama şoka ugrayan marsilya olacak sanirimbu kadar umitlenip sonu husran olursa intihar ederim valla
Daha cok sasiracaksinşaşırtıcı
Taraftar olarak tek yenilgide yikildigimiz için sanki diğer maçlarda yenilmis kabul ediyoruz. Harika istatistik benceAvrupa’da son 10 maç
5 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet.
Çok iyi.