AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Spiker kimdi bilmiyorum ama çok güzel anlattı. Heyecandan çok güzel şaşırma anları vardı.

Dk 45+3 Marsilya korner atacak durum 2-0 "90+3. dakikadayız savuşturalım bu korneri"

Morutan sarı kart görünce sanki kırmızı kart görmüş gibi sesinin çökmesi

Tebrik ediyorum

Benim adamımdır ,harika anlatır ses tonuda tam anlatmalık.gökhan abdik .ingiliz ligini anlatan spikerlerden biridir

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_2061.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kaç maç dışında (Karagümrük vs) hayvan gibi pozisyona girip atamayan GS, bu maçta biraz attı. Fransa liginin en iyi 5-6 takımından birini baştan sona hayvan gibi oynayarak 4'ledi. Yine feci bir hakem, temas olmayan pozisyonda penaltı verdi hem de.

Bu takım belki bu sezon ligde 8. olur. Şans verin pls. Hayvan gibi potaneiyelli bir takım bu.

Üstad fener maçındansa bu maç daha önemli diyordun. Fenere yenildik marsilya'yı yendik yorumunu alalım.

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır ,iki maçta çok önemli,sadece dengeli futbol oynamamız rahat oynayınca fazla öne takım olarak çıkınca goller yiyoruz ,bize rahatlık iyi gelmiyor ,orta saaha çizgisinin hemen dibinden baskı yapıp kaptığımız toplarla sprinter hızlı oyuncularımıza topu olabildiğince az pasla yani tek pasla kavuşturarak goller armaalıyız diyordum.

Hurrra sürekli tempoyla hücum yapmak arkayı yeterli sayıda kalabalık tutamamak bize yaramıyor çünkü süpürücü denilen 6 no yok.birde gol yiyince saçma sapan düşüş oluyor.bi takım kaç maç öne geçtiğinde maçı veriyorsa bende öyle söylemek zorundayım.

Bugünde yorgunluk yüzünden ve terimin gene bana göre geç değişiklikleri yüzünden gol yedik.biraz dinlenmeyi denesek marsilya belki maç boyu tehlikeli tek atak bile yapamayacaktı.bugün cica kerem oyundan çıkma sebebi bas bas yorgunluk yüzünden değişiklik bağırıyordu ama hoca yapmadı.yani gol yeme dışında geç değişiklik sakatlık sebebide oluyor.

Yanlız yönetim derhal o maddeleri sahaya atanları tespit edip dava açmalı sağlam tazminat ve maç izleyememe cezası vermeli enaz 1 sezon
Eğer f5 felan taraftarı olduğu tespit edilirse sonsuza dek girememeli

Maçın tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı.

Geri
Üst Alt