AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

marsilya maçından puan/puanlar alacağımızı tahmin etmiştim öyle de oldu ama bu maçtan pek umitli değilim

1 puanlık maç için hurra saldırmaya lüzum yok. Orta alana maçı yığarız inşallah, geriye oynamak yerine topları orada ezeriz.
Kontradan şans golü bulursak ballı kaymak olur. Marcao işte tek güvencim. Marsilya gibi yerden çıkardı darısı buna. Böyle olursa Mart ayına kadar fikstürümüz rahatlar da bari TR kupasına bakardık o arada da. Belki ligde de -şampiyonluk baya uzak da- 2-3 zorlarız. İki bile sanmıyorum ama...Neyse. Belli de olmaz. Geçen sene de çok gelgit oldu, jk, fb kötü. Hatay, Alanya, Konya nereye kadar...Zaten bunlar uçtuğu için değil, biz kötü olduğumuz için net bir şey diyemiyoz ligde. Bu maçı istiyorsam, Mart ayına kadar boş kalalım, ligde de şansımız olsun istediğimden...

Gole ihtiyaci olan, galibiyete ihtiyaci olan onlar. Biz "anadolu takimi" tarziyla sakin ve bekleyerek oynamamiz lazim. hizli oyuncularimizla tehlike yaratip gol ya da pozisyonlar uretmemiz lazim. Acelesi olan onlar biz degiliz. 2 sonuc bize yariyor, digeri onlara. Hatta soyleyeyim, 1 gol yesek bile sakin kalmaya devam etmemiz lazim.

Mac sonu hocadan iyi bahsedilme ihtimali büyük ama tek guvencem bu olamaz. yani sonuc umduğumuz gibi olmaz ama iyi futbol oynarsak terimciler hocayi övecek dogal olarak,bunun da Galatasaraya faydasi olmaz.lider cikmaliyiz ve Galatasaraylilar mutlu olmali.O yuzden bicok detaya bakacagim

Merak ettim neymis o :) Arkadasim vardi WC'ye gitmezdi :) hahaha
Şampiyonluklar icin genelde totemlerim.Bilerek ceza aliyorum bazen 3 ay falan,foruma yazmıyorum.son 4 sezonda bu şekilde totem yaptim ve 2 sampiyonluk geldi,birinde pandemi ayagina basaksehiri sampiyon yaptılar.digerinde de averajla sampiyonlugumuz calindi.genelde 8-10 puan geriden geliyoruz ben ceza aldiğimda.bu mac icin ayri totem yapmak lazim tabi

Şampiyonluklar icin genelde totemlerim.Bilerek ceza aliyorum bazen 3 ay falan,foruma yazmıyorum.bu şekilde totem yaptim ve 2 sampiyonluk geldi,birinde pandemi ayagina basaksehiri sampiyon yaptılar.digerinde de averajla sampiyonlugumuz calindi.genelde 8-10 puan geriden geliyoruz ben ceza aldiğimda.bu mac icin ayri totem yapmak lazim tabi

Anladim.
Bu senede; Montla izle :) Saka bir yana, totem falan hikaye olay enerjide. Neyse, mantikli hareket etmemiz lazim. Sakin kalmamiz lazim gol yesek bile.

Bu yılın en önemli maçı. Bu maça iyi motive olup iyi bir oyun planıyla yeterli skoru alacağımızı düşünüyorum

Geri
Üst Alt