Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.493
- 106.104
- 4.738
marsilya maçından puan/puanlar alacağımızı tahmin etmiştim öyle de oldu ama bu maçtan pek umitli değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahını sevesen bi totem motem bişey yap da yenilmeyek şu maçtapuan alirsak 2 tur birden atlıyoruz ha
Yapacagim galibaAllahını sevesen bi totem motem bişey yap da yenilmeyek şu maçta
Yapacagim galiba
Şampiyonluklar icin genelde totemlerim.Bilerek ceza aliyorum bazen 3 ay falan,foruma yazmıyorum.son 4 sezonda bu şekilde totem yaptim ve 2 sampiyonluk geldi,birinde pandemi ayagina basaksehiri sampiyon yaptılar.digerinde de averajla sampiyonlugumuz calindi.genelde 8-10 puan geriden geliyoruz ben ceza aldiğimda.bu mac icin ayri totem yapmak lazim tabiMerak ettim neymis oArkadasim vardi WC'ye gitmezdi
hahaha
Şampiyonluklar icin genelde totemlerim.Bilerek ceza aliyorum bazen 3 ay falan,foruma yazmıyorum.bu şekilde totem yaptim ve 2 sampiyonluk geldi,birinde pandemi ayagina basaksehiri sampiyon yaptılar.digerinde de averajla sampiyonlugumuz calindi.genelde 8-10 puan geriden geliyoruz ben ceza aldiğimda.bu mac icin ayri totem yapmak lazim tabi
Evet enerji ve sinerji önemli hocanin dedigi gibiAnladim.
Bu senede; Montla izleSaka bir yana, totem falan hikaye olay enerjide. Neyse, mantikli hareket etmemiz lazim. Sakin kalmamiz lazim gol yesek bile.