Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.185
- 28.894
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa sampiyonlugu döneminde gruplardan lidermi cikmistik?
Grubu lider bitirince extra bir tur daha atladığımiz için daha önceki kazanilan paraları ve yayın gelirini de hesaba katarsak 17 m euro diye haber çıkmışti.İyi para.kaç para kazanmış olduk yani şimdi 1.bitirene ek para fln vardı galiba ekonomik olarakta çok güzel oldu gelsin eurolar çarparız 15-16yla![]()
Bence bize daha hayri olmaz.Gedson devre arasının ilk günü gelmeli, iyi gelir elde ettik. Gedson seviye atlatır bu takima.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiçbir özelliği yok bu dangozun. Aytaç kara gibi bişey![]()
Sergej Milinković-Savić - Player profile 25/26
Sergej Milinković-Savić, 30, from Serbia ➤ Al-Hilal SFC, since 2023 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €17.00m ➤ * Feb 27, 1995 in Lleida, Spainwww.transfermarkt.com
bu kdr traş topçu görmedim bi de 70 yazmışlar
![]()
Sergej Milinković-Savić, 30, from Serbia ➤ Al-Hilal SFC, since 2023 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €17.00m ➤ * Feb 27, 1995 in Lleida, Spainwww.transfermarkt.com
United 90m teklif etmisti Lazio kabul etmedi
berkan bunu cebinden çıkarıyordu oyundan çıkarken![]()