AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Son 16 haa? 2 nokta transferle bir ceyrek yapsak cok tatli olur. Febe tur atlamak icin bogusurken biz sulailemiz rahat bir sekilde 16yi beklicez cok guzel be

Artık transfer nöbetine kitlenebilirim.

Kesinlikle Marcao ve Kerem'e trasnfer teklifi gelecektir.

Astronomik rakam olmadığı sürece avrupa'da devam edildiği için sezon sonuna kadar lafı bile olmaması lazım.

kaç para kazanmış olduk yani şimdi 1.bitirene ek para fln vardı galiba ekonomik olarakta çok güzel oldu gelsin eurolar çarparız 15-16yla :D
Grubu lider bitirince extra bir tur daha atladığımiz için daha önceki kazanilan paraları ve yayın gelirini de hesaba katarsak 17 m euro diye haber çıkmışti.İyi para.

bu kdr traş topçu görmedim bi de 70 yazmışlar

Bazı maçlar vardır, sadece sonuca bakılır.
Bu maç öyle maç. Şahsım adına eleştirmiyorum.
Yanlış değişiklikler olmadı mı oldu ama netice de skor lehimizeydi.
Amaç bunu korumaktı. Kadıköy şampiyonluğu gibi düşünün.
Beraberlikle gelen bir kupa eğer bir grup liderliği varsa hurra saldırmanın manası yok. Bu takım zaten loko maçından beri liderliği isteyen bir oyun sergiledi.
Bu kadar da hakkına girmeyelim bence. İtalya gibi bir deplasedesiniz, Lazio öyle boş takımda değil. Biz yeni oluşumuz üstelik. Yani en çok eleştiren ben diyorum bunları. Bazen ne oynadığınız değil de rakibe neyi oynattıracağınız önemlidir. Bu maç o derslerden biridir. Ayağınıza sağlık aslanlar. İnşallah güzel bir kura ile şu yarım kalan Bordo maçı sonrası macerasını tamamlarız.

Geri
Üst Alt