- 30 Ağustos 2009
- 29.708
- 18.920
- 2.188
konyada rahmanovic var onu denesinler hemen hemen aynı topçu
Nargileci tayfadan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konyada rahmanovic var onu denesinler hemen hemen aynı topçu
Ogun hedefe cok odakli ve tutkulu olacagiz.ikinci yari bilhassa sonucu almak icin cok ugrasacagiz ve bu gunes beni yaniltmiyorsa istediğimizi elde etme sansimiz yuksek
Tesekkurler canisi bir gun nezarette kaldik dincer azaphan fanboylardan mutevellitCaner bey geçmiş olsun.
Mapushaneden çıkmışsınız.
.italya'nın en köklü 4-5 kulübünden biri ile deplasmanda oynayacağız, ve zamanında "hagi'li, en iyi" kadrolarımız ile bile bu formatta takımlara net galibiyet alamadık mesela, bu normal bir şey.
ama sen o kadar kötü niyetli ve o kadar boş bir adamsın ki,
bu maça kadar avrupa liginde taş gibi top oynamış ve iyi sonuçlar almış gencecik takıma, "overrated" diyorsun. lazio yenince bindallı giyip sokakta oynarsın artık. gs yenilmeyip lider çıkarsa da zaten kimse senin bu s.kk postunu hatırlamayacağı için, yine kendini önemli falan zannetmeye devam edersin.
bu posta da sabaha kadar cevap yaz, asla feedback alamayacaksın.
EVET. S..k postunu alıntılayalım da herkes bu gencecik takıma yaptığın muameleyi görsün rezil. @Uğur İzzurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi
2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum
Yayın geliri yok burda,naklen yayın geliri ile birlikte 17m.euro demiştim.Galatasaray UEFA Coefficient, Results, Fixtures, Standings & Prize Money | 2025-2026 | Football-coefficient.eu
Detailed Galatasaray info for the 2025-2026 UEFA season: live coefficient, results, fixtures, standings, rankings and prize money in Champions League, Europa League & more.www.football-coefficient.eu
total gruptan ne kadar kazandık vs var aşağıda
Siradaki gelsin,ulkedeki astologlar önümden yesinYalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegizinsallah fatih hocam da benim kadar çalışır
iyi geceler
Onlar yari finale yeter zatenEn kötü bir sonraki AL maçında Cica - Boey ve Gedson olacaktır![]()