AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

italya'nın en köklü 4-5 kulübünden biri ile deplasmanda oynayacağız, ve zamanında "hagi'li, en iyi" kadrolarımız ile bile bu formatta takımlara net galibiyet alamadık mesela, bu normal bir şey.

ama sen o kadar kötü niyetli ve o kadar boş bir adamsın ki,

bu maça kadar avrupa liginde taş gibi top oynamış ve iyi sonuçlar almış gencecik takıma, "overrated" diyorsun. lazio yenince bindallı giyip sokakta oynarsın artık. gs yenilmeyip lider çıkarsa da zaten kimse senin bu s.kk postunu hatırlamayacağı için, yine kendini önemli falan zannetmeye devam edersin.

bu posta da sabaha kadar cevap yaz, asla feedback alamayacaksın.
.

zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi

2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum
EVET. S..k postunu alıntılayalım da herkes bu gencecik takıma yaptığın muameleyi görsün rezil. @Uğur İz

Yalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegiz🤟 insallah fatih hocam da benim kadar çalışır🤭iyi geceler
Siradaki gelsin,ulkedeki astologlar önümden yesin👨‍💻

zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi

2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum

9954B405-D878-457C-A48F-906F0C0F2071.gif

Geri
Üst Alt