- 4 Ağustos 2009
- 83.657
- 62.304
- 5.093
Yenilirsek Terim dönmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund ve Barça zor ama imkansız değil ama Atletico gelirse imkansız çünkü adamlar bizim oynamaya çalıştığımız geçiş oyununu en üstte oynuyorlar açık alan bulmak o savunmaya imkansız gibiHarbiden çok acayip yaw,biz kafamızda işte birinci bitirirsek devre arası takviyeleri güçlü yaparak cl den gelecek bruge malmö felan fistan takımlarla belki bi çeyrek hatta yarı final görebiliriz kritikleri yaparken,adamlar hayalimizi baltalamak için at.madrid barcelona dortmundu yollatıyorlar sanki.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boyle takim tutulmaz
Birinci olursak tabii ki ala olur hem bir turu pas geçmek hem alınan para hem katsayı puanı anlamında ama gereksiz bozgunculuk yapılıyor ikincilikle alakalı. Sonuçta birinci olursak oynayacağımız takım muhtemelen CL'den gelmiş olacak az çok aynı rakiplerle oynayacağız yani. Açıkçası ben rakibin büyüğünü istiyorum sükse yapalım istiyorum. Premier Lig takımı tercih ederim ama Barça Dortmund falan da olur.
Zaten uzun vadede bu maçlara alışmamız lazım her sene düzenli oynamamız lazım buralarda. Bir gün eğer kupayı tekrar alacaksak bu tarz ekipleri eleme alışkanlığı edinmeliyiz.
Turnuva sürecinde eşleşmekten bahsediyorum. Marsilya, Lazio köklü ve büyük takımlar ama olası bir West Ham ya da Leicester eşleşmesinde turlarsak ciddi manada dikkat çeker ve sükse yaparız. Premier Lig takımları hep dünyanın kamuoyunun gözünün önünde.Premier lig mi 4 takımı lider onların rakibimiz olsunlar sükse yapalım ha uefada son 16 ya kalma maçında bide
Turnuva sürecinde eşleşmekten bahsediyorum. Marsilya, Lazio köklü ve büyük takımlar ama olası bir West Ham ya da Leicester eşleşmesinde turlarsak ciddi manada dikkat çeker ve sükse yaparız. Premier Lig takımları hep dünyanın kamuoyunun gözünün önünde.
Evet. Ne kadar ilerlersek o kadar iyi yani ama hani CL'den gelen direkt bizi eleyecekmiş gibi düşünmeye gerek yok, bunu demek istedim. Bazıları üçüncü olsak daha iyiydi bu yüzden falan diyor hatta.Son 16'da ya da çeyrekte gelirse o takımlardan biri daha çok sükse yapar
Dortmund ve Barça zor ama imkansız değil ama Atletico gelirse imkansız çünkü adamlar bizim oynamaya çalıştığımız geçiş oyununu en üstte oynuyorlar açık alan bulmak o savunmaya imkansız gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
italya'nın en köklü 4-5 kulübünden biri ile deplasmanda oynayacağız, ve zamanında "hagi'li, en iyi" kadrolarımız ile bile bu formatta takımlara net galibiyet alamadık mesela, bu normal bir şey.zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi
2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum
Yenilirsek hoşuna gidecek gibi mesajlar atıyorsun. Konudan atıldın. Şansını zorlama diğer konularda da zırvalamışsınzurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi
2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum