- 1 Ağustos 2014
- 62.936
- 73.199
- 4.218
Daha aşı olmadın mıŞimdi ümitlenebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha aşı olmadın mıŞimdi ümitlenebiliriz.
Yok üstad...Hoşgeldin.Daha aşı olmadın mı
Diagne bu durumu ile artık bir türlü ilk 11 oynamalı...dün bana Prime Drigbayı hatırlattı hafiften...Lazio maçıda aynı geçecek...onlar saldıracak bizde kontra oynayacaz...o zamanda Diagneye yine baya iş düşer bence...Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil
Bu maçta aynı ilk maçın kadrosu ile çıkıp kontra ile çıkmaya çalışmak lazım. Feghouli ve Diagne yedekten 2. yarı oyuna dahil edilebilir.
Dün bende çok beğendim Diagne'yi ama dış sahadaki bir Lazio maçı için Diagne tercihinden emin değilim. Helede grup liderliği için tamamen saldıracaklarını düşündüğümüzde ileride biraz daha kontraya yatkın olan Halil'i düşünebiliriz ama Diagne'de oynarsa şaşırmam.Diagne bu durumu ile artık bir türlü ilk 11 oynamalı...dün bana Prime Drigbayı hatırlattı hafiften...Lazio maçıda aynı geçecek...onlar saldıracak bizde kontra oynayacaz...o zamanda Diagneye yine baya iş düşer bence...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz daha defansif karakteri olan 2 bek ve 6 numarayla birlikte bayağı bayağı Avrupa düzeyinde oynayabiliriz bu geçiş oyunlarını ve kompakt defansıKadro yapımız kontra oynamaya çok daha müsait bir takım, kağıt üstünde bugünkü Marsilya maçından çok daha kolay maç. (beraberlik de yettiğinden)
Valla son 16 'ya kaldıktan sonra güzel bir eşleşmeyle birlikte neden son 8 veya 4 filan olmasın ki ? Bence de kırılma noktası son 16 'ya kalmakşu andan itibaren lig umrumda değil, şu maç için ölümüne hazırlanın
tarihi fırsat var elimizde son 16'ya kalıyoruz şaka maka.
ocak ayı transferde olur nokta atış yaparsın, çeyrek final yarı final niye olmasın
gruplar belli olduktan sonra bizi kafadan 3.yapmışlardı. biz bile liderlik zor dedik, şu an geldiğimiz konum muhteşem.Valla son 16 'ya kaldıktan sonra güzel bir eşleşmeyle birlikte neden son 8 veya 4 filan olmasın ki ? Bence de kırılma noktası son 16 'ya kalmak
şu andan itibaren lig umrumda değil, şu maç için ölümüne hazırlanın
tarihi fırsat var elimizde son 16'ya kalıyoruz şaka maka.
ocak ayı transferde olur nokta atış yaparsın, çeyrek final yarı final niye olmasın
İçerde Lokomotif 'i yenebilmiş olsaydık Roma 'ya formalite icabı gidiyor olacaktık, ama yine de Lazio maçına ilk 2 sırayı garanti altına almış şekilde gidiyoruzgruplar belli olduktan sonra bizi kafadan 3.yapmışlardı. biz bile liderlik zor dedik, şu an geldiğimiz konum muhteşem.
son 90 dk kaldı, 1 puan yetiyor inanılmaz
evvela 6 numara şart oğlu şart.Transfer doğru noktalara level atlatacak şekilde şart ,beni çok düşündüren diğer konu ,yedeklerimiz nasıl bu kadar berbat olabiliyor.emre kılınç gustavo ömer bayram aytaç oğulcan felan.yani şunların yerine oynayanlara denk kaliteli oyuncular olmazssa işimiz çok çok zor.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi