Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 2.756
- 1.808
- 1.148
kaşar lokomotiften o golü yemesek iyiydi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha defansif karakteri olan 2 bek ve 6 numarayla birlikte bayağı bayağı Avrupa düzeyinde oynayabiliriz bu geçiş oyunlarını ve kompakt defansı
Gerçekten dün maçı izlerken baktım oyunu Nelsson Marcao üzerinden kurarken, bekleri inanılmaz derecede çizgiye açıp oyuna genişlik katıyorduk. Her iki beki de böyle kullanmak istiyorsak PvA gibi defansif açıkları olan değil de Boey 'de dediğin canavar gibi oyunun her 2 tarafını da oynayabilecek bekler lazım bizeOmar bahsettiğin bi bek,şaşa her ikisinide canavar gibi yapabilen bi bek,pva aslında defansif olarak özellikle son hamleleri bence çok sağlam ama pas atması yok mu?kanser sebebi.gidip gelmelerden dolayı mı yorgunluk mu oluşuyor diye mi oluyor yoksa zaten beceriksizliğimi var pas olayında bilmiyorum.
Şaşa gibi iki bek daha bulmalı pva yedlin gönderilmeli veya pva yedek bırakacak bi bek şaşa gibi bulmalı.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evvela 6 numara şart oğlu şart.
fernando melo tarzı bi adamı bulup direk 11'e monte edeceksin.
lazio'dan puan alıp 16'ya kalmak çok önemli bu transferler için, eğer yenilirsek şl'den gelen ekip her türlü zorlar bizi. kura şansımızda yok gidip dortmund barcelona filan çekeriz. bu ayağımıza gelen liderlik şansını kullanmamız lazım.
muslera için şartlar oluşur mu bakmak lazımLigde öyle bi yerli var mı bilmiyorum,yabancı almak lazımsa bu defada yabancı kısıtlaması yüzünden nasıl oynatacaz o da sıkıntı.e bi oyuncudan verim alabilmek içinde devamlı oynamalı.ligde kes Avrupada oynat verim bekle olmuyor bu şekil.
Feguli gibi muslerada niye vatandaşlık için baş vurmuyor anlamıyorum ne dönüyor bu kulüp içinde.bi oyuncuya vatandaşlık aldıracak baba adam olmaz mı koca camiada ,heleki herşeyi torpille gönül hatırla olan bi ülkede.
Bugün musli çifte vatandaşlık alsa fıstık gibi olur,niye alamıyor niçin başvurulmuyor
GALATASARAY
Gerçekten dün maçı izlerken baktım oyunu Nelsson Marcao üzerinden kurarken, bekleri inanılmaz derecede çizgiye açıp oyuna genişlik katıyorduk. Her iki beki de böyle kullanmak istiyorsak PvA gibi defansif açıkları olan değil de Boey 'de dediğin canavar gibi oyunun her 2 tarafını da oynayabilecek bekler lazım bize
Türk vatandaşlığını alsa bile yabancı sayılıyorlar mevcut kuralda.Ligde öyle bi yerli var mı bilmiyorum,yabancı almak lazımsa bu defada yabancı kısıtlaması yüzünden nasıl oynatacaz o da sıkıntı.e bi oyuncudan verim alabilmek içinde devamlı oynamalı.ligde kes Avrupada oynat verim bekle olmuyor bu şekil.
Feguli gibi muslerada niye vatandaşlık için baş vurmuyor anlamıyorum ne dönüyor bu kulüp içinde.bi oyuncuya vatandaşlık aldıracak baba adam olmaz mı koca camiada ,heleki herşeyi torpille gönül hatırla olan bi ülkede.
Bugün musli çifte vatandaşlık alsa fıstık gibi olur,niye alamıyor niçin başvurulmuyor
GALATASARAY
2013 Schalke - GSÖlümüne savunma yapak 2012 süper finalden beri ilk defa böyle bir maça çıkıcaz keyifli oluyor gerim gerim gerilmek
2013 evimizde berabere kalmıştık gollü ondan deplasmanda gol atmamız şarttı2013 Schalke - GS
2014 GS - Juve
zaten lider olacağız, müsterih olun.Bu aptal lokomotif UEFA şampiyonu olacakmış gibi oynayıp bizden puan aldı sonra iki hafta sonra yedek kadrosuyla Lazio’ya domaldı. Averaj işimizi de yalan ettiler. 1-0 yenilmek de kurtarmıyor. Gerçekten şu grupta lider olmayı çok hak ettik yazık olacak.
Milan 2-1 Galatasaray (Terim)
Milan 2-2 Galatasaray (Lucescu)
Roma 1-1 Galatasaray (Lucescu)
Bologna 1-1 Galatasaray (Terim)
Parma 2-0 Galatasaray (Terim)
Lazio 1-0 Galatasaray (Lucescu)
Lazio 3-1 Galatasaray (Denizli)
Juventus 2-2 Galatasaray (Terim)
Juventus 2-1 Galatasaray (Terim)
Juventus 2-2 Galatasaray (Mancini)
Milan 5-0 Galatasaray (Kilic)
Roma 3-1 Galatasaray (Feldkamp)
Italya deplasmanlarinda hic galibiyetimiz yok.
Lazio ataklarini bu pozisyonda oldugu gibi savusturmak lazim bir sekilde.
Marsilya deplasmani performansi yetmez. Gol atmamiz lazim.Iyi de galibiyete ihtiyacimiz yok. Mancini ile nasil Juve'den 1 puan aldik benzer oyun yeterli. Ya da Marsilya deplasmani.