AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Ligden ümidi keseli baya oluyor. Bugünku maci izleyip de keyfimi kacirmadim. Marsilya maci bitiş düdüğündeki ruh halim neyse bugünde o. Bu mac cok önemli. Sezonun en önemli maçı. Terim hakem vesaire hepsi bi yana, umarım çıkıp Aslanlar gibi mücadele edip en az 1 puan alip önümüze bakariz. Aksi sonuçta kura dezavantaji ile sezonu bitiririz muhtemelen ve gelecek sezon için gençleri hazirlamaya başlayabiliriz.

lazio savunması çok berbat hantal bir takım biraz üstlerine gitsek çok rahat gol atarız

Ligden ümidi keseli baya oluyor. Bugünku maci izleyip de keyfimi kacirmadim. Marsilya maci bitiş düdüğündeki ruh halim neyse bugünde o. Bu mac cok önemli. Sezonun en önemli maçı. Terim hakem vesaire hepsi bi yana, umarım çıkıp Aslanlar gibi mücadele edip en az 1 puan alip önümüze bakariz. Aksi sonuçta kura dezavantaji ile sezonu bitiririz muhtemelen ve gelecek sezon için gençleri hazirlamaya başlayabiliriz.
Gençleri kim hazırlayacak?

su an takimin başında olan zat hazirlamasa daha iyi ama maalesef çöktü kulübün üzerine. başkanda çok pasif. kovup efsane olmak varken o zat ile birlikte batacak. maalesef Galatasarayin geleceğini ayni ülkenin geleceği gibi iyi görmüyorum
böyle pasif kalmaya devam edersen hakemlere gücün yetmez.

teknik ekip ve sahada oynanan aciz oyun hakemleri yenmeye yetmiyor.

yönetim, teknik ekip ve futbolcular. 3'ü de iflas etmis bir görüntü sergiliyor.

böyle pasif kalmaya devam edersen hakemlere gücün yetmez.

teknik ekip ve sahada oynanan aciz oyun hakemleri yenmeye yetmiyor.

yönetim, teknik ekip ve futbolcular. 3'ü de iflas etmis bir görüntü sergiliyor.
futbolculari biraz ayırıyorum burda. hakemlerin bu derece üzerimize geldiği bir dönemde fazla üzerlerine gidiliyor bence. ha performansi kötü olanlar yokmu var elbette. ama bizde teknik ekip falan olmadığı için herkesden iyi performans beklemek hayal.

pasif kalıyor diyoruz da ne yapacaksin ki? birsey desen durmadan ceza yağdırıyolar ne yapacak başkan yani takımi ligden mi çeksin? maalesef sindirildik ve elimiz kolumuz bağlı boynumuz bükük bir şekilde herseyi ufak tefek saman alevi tarzinda açıklamar hariç kabullendik gibi duruyor. Allah kahretsin böyle düzeni

futbolculari biraz ayırıyorum burda. hakemlerin bu derece üzerimize geldiği bir dönemde fazla üzerlerine gidiliyor bence. ha performansi kötü olanlar yokmu var elbette. ama bizde teknik ekip falan olmadığı için herkesden iyi performans beklemek hayal.

pasif kalıyor diyoruz da ne yapacaksin ki? birsey desen durmadan ceza yağdırıyolar ne yapacak başkan yani takımi ligden mi çeksin? maalesef sindirildik ve elimiz kolumuz bağlı boynumuz bükük bir şekilde herseyi ufak tefek saman alevi tarzinda açıklamar hariç kabullendik gibi duruyor. Allah kahretsin böyle düzeni
İsmail çipe'nin hakeme kafa göz dalıp efsane olması lazımdı

Son 2 macta 8 gol yedi lazio.bilhassa bireysel yeteneklere karsi hassas bi noktadalar.savunamiyolar

Normalde rakibe bakmam pek ama savicin gol,asist sansi var ogün.immobile de öyle.dikkatli olmak zorundayiz

Ogun hedefe cok odakli ve tutkulu olacagiz.ikinci yari bilhassa sonucu almak icin cok ugrasacagiz ve bu gunes beni yaniltmiyorsa istediğimizi elde etme sansimiz yuksek

Ogun hedefe cok odakli ve tutkulu olacagiz.ikinci yari bilhassa sonucu almak icin cok ugrasacagiz ve bu gunes beni yaniltmiyorsa istediğimizi elde etme sansimiz yuksek
Yalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegiz🤟 insallah fatih hocam da benim kadar çalışır🤭iyi geceler

Klasik Türk takımıyız, yenilir döneriz 2.'liği başarı görürüz. Gruptan lider çıkma hedefi yok bizim ülkede. Ancak altın tepside sunarlarsa belki.

Yalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegiz insallah fatih hocam da benim kadar çalışıriyi geceler

Iki dandik takim. Ev sahibi bir adım önde.

Geri
Üst Alt