AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Değil çeyrek, yarı final tabii gönül ister, çok ister ama ikinci olup kuraya kalıp Allah göstermesin orada elensek bile yeni kurulmuş bir takım ve kısa dönem için, TR futbolunun Avrupa karnesi de ortadayken başarı sayılmalı bence. Bu grup ilk çıktığında kaçımız dedik bir iki olur, çıkarız. Lig ne kadar fiyasko ise bu alanda da beklenilenin aksine iyiyiz. Dört senelik bir kadro bile kademe kademe gidip kupa aldı bu kulvarda. Ligde böyleyken bir de burada bu şekil ilerlemek samimi diyorum başarı.

19/20 model Luyindama çok iş yapardı bu maçta be
Boss naptın kendine..

Değil çeyrek, yarı final tabii gönül ister, çok ister ama bence bu ikinci olup kuraya kalıp Allah göstermesin orada elensek bile bence yeni kurulmuş bir takım ve kısa dönem için, TR futbolunun Avrupa karnesi de ortadayken başarı sayılmalı bence. Bu grup ilk çıktığında kaçımız dedik bir iki olur, çıkarız. Lig ne kadar fiyasko ise bu alanda da beklenilenin aksine iyiyiz. Dört senelik bir kadro bile kademe kademe gidip kupa aldı bu kulvarda. Ligde böyleyken bir de burada bu şekil ilerlemek samimi diyorum başarı.
çeyrek de gelse ft istifa

çeyrek de gelse ft istifa
Emre bey çabanız gözlerimi yaşatıyor. İsterse kupa alsın yine de gitmeli. Ha böyle olursa müthiş nokta koyar. Seneler sonra TS kupa almış, Koç başarısız, siz bu kupayı tekrar getiriyorsunuz. Rakipler için de kafayı yemelik bir son.

Güzel takımımın en az berabere kalacağı maç. Kerem sana güveniyorum aslanım.

immobilya falan bunlar bos topcular

dikkat etmemiz gereken tek adam var o da milinkovic

o dayiya önlem sart

Lazio'dan daha çok pozisyona gireceğimizi düşünüyorum kaçını atarız önemli olan o.

24668.jpg

Geri
Üst Alt