AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

11 'i görmeden konuşmak istemiyorum
22745.jpg

hava nasıl olacak acaba? dün italya'da lapa lapa kar yağıyordu.

Valla nedense terimin o hastalik aciklamasi sonrasi+ burada birinin kolon kanser oldugunu dedikten sonra maci pek takamiyorum

Var mı öyle bir şey ?
Yani kanser teşhisi mi koydular ?

Gscimbom mobil

Onur Türk' Alıntı:
Yüksek ihtimal kolon kanseri. Karaciğere sıçrama durumuda olasılık dahili.
Buyuk ihtimal en iyi ihtimal sezonu kapatacak. Sagligi iyi olsun da ne olursa olsun.
Acık konusuyorum kim dalga gecerse bu forumda en agir küfürleri isitir benden bu saatten sonra. Saglik ulan sağlık bu. Bugune kadar dedik elestirin ama bel alti vurmayin diye. 2 gun sonra cok ararsiniz cokk

Ne yazık ki doktor ekibinden aldigim bilgi. Her zman yanilma payi olabilir ki hocada az da olsa ihtimal ameliyat olmaya bilirim dedi. Ancak ne yazikki teshis ve yakinlarimin basindan gecmis olmasindan da kaynakli bu isin ameliyatsiz bir cozumu bulunmamakta.

Niyahet normal bir zamanda maç.
Gecenki lig maçı neydi yahuttt ...17de maç keyif vermiyor.

Kolon kanseri mi olmuş Fatih hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm başlangıç aşamasındaysa olunabilecek en iyi kanserlerden biri başka bir yere sıçramadıysa küçük bir operasyonla tekrar eksi sağlığına dönecektir inşallah.

fanatik gazetesinin ilk sayfası çok güzelmiş

Kolon kanseri mi olmuş Fatih hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm başlangıç aşamasındaysa olunabilecek en iyi kanserlerden biri başka bir yere sıçramadıysa küçük bir operasyonla tekrar eksi sağlığına dönecektir inşallah.

ne dion hocam teyittirilmemiş şeyleri yazmaktan imtina edelim GScimbombda.

Geri
Üst Alt