AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Beni çok tatmin etmeyen bir 11 ile çıkıyoruz baktımda. Galibiyet için zaten düşünmüyorum (kontra hariç) ama ön saha presi için biraz hantal kaçıyor gibi ileri 3lü.

Her şey yolunda gitsin , futbol şansı yanımızda olsun - lider olarak layığıyla bitsin bu iş.

Oyunu tutmaya çalışacağız bence. Erken gol yemezsek en kötü beraberlik şansımız olur.

İşin açıkçası şu yeni kurulan takımın böylesine bir grupta nağmalup olarak 5. maçın sonunda gruptan çıkmayı garantilemesi benim için Avrupa 'da başarı sayılır. Son senelerde bu gruplara kalmayı bile beceremiyorduk şimdi tutup bu oyuncu grubuna neden Lazio 'yu Roma 'da yenemediniz diye hesap sormam açıkçası

Tabii olur şu maçı berabere bitirebilir doğrudan adımızı son 16 'ya yazdırabilirsek benim için ilk senesine göre çok çok başarılı sayılır bu takım Avrupa arenasında

lazio icimizden gecer o 11 ile.ikinci olduk bile.ne gerek vardi gruptan çıkmaya,dortmund gelir.terim de postalanır

Kadroyu gördüm de giden liderliğin tesellisi olsun diye Lazio’ya atsam mı üç beş bir şey acep. Bu kadro topu eliyle götüremez lazio kalesine.

Bu kadro ile hızlı hücum yapmak zor olacak muhtemelen yenileceğiz gibime geliyor ama bakalım. Avrupa'da defans konsantrasyonumuz üst düzeyde oluyor maçı kilitleyebiliriz bir ihtimal.

Önce gol atmak için çıkan bir 11 gibi.Futbol ile değil de taktik ile kazanılacak bir maç olur.5-4-1 ile başlamayı umuyordum ama işler yolunda giderse maçı yine bu sistemle bitiririz.

Cok ofansif bir 11. Hatalı karar

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt