AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Takım akıllı oynuyor evet ancak yaratıcılık kilit pas ve kanat organizasyonu çok düşük. Bunuda maalesef gerçekleşmeyen bazı transferlere bağlıyorum. Ve yanlış bir kaç transfer var. Hatalı kadro seçimleride buna dahil. Orta sahada gedson olsa çok fark ederdi. Boey de maalesef yok. Olsa işler değişirdi. Babel yanlış seçim vs. vs.

Kismen dogrusun ama oyunun 3.bolgesinde hicbir katkisi yok. Kerem ve Diagne cok yalniz kaliyor PVA girdi o bolgeye birkac kez. 2.bolgede de alan daraltiyor bunu Morutsan'dan da isteyebilirsin.

morutan alanı daraltır da top ayağındayken daha tehlikeli oluyor bizim için bazen tabi bazen de rakip için

lazio da pek açılmıyor sanki onlarda topu kapıp geçiş üzerine bekliyorlar

o yüzden morutan hemen girmez gibi geliyor bana

tabi feg de benzer hata yapmaz bu akdar laf ettikten sonra umarım

ya yedlin . mısın adam sırtı dönük duran top şansı veriyosun

Yedlin devre arası ilk gün kovulmali

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

immobile bir harekette gtünün dibindeki hem berkanı hem taylanı yatırdı iyi mi...

Bak bak biz atağa çıkarken oyunu durdurdular. Kendilerine olunca hem devam edip hem de faul aldılar. Böylesine önemli maçlarda detaylara da takıyorum ister istemez.

Berkan, savic denen herifi böyle marke etmeye devam ederse pek sorun yaşamayız gibi.

morutan alanı daraltır da top ayağındayken daha tehlikeli oluyor bizim için bazen tabi bazen de rakip için

lazio da pek açılmıyor sanki onlarda topu kapıp geçiş üzerine bekliyorlar

o yüzden morutan hemen girmez gibi geliyor bana

tabi feg de benzer hata yapmaz bu akdar laf ettikten sonra umarım

Onde kalabalik olabilirsek cok ustumuze de gelemez stoperleri bir de biri agir. O acidan diyorum. Feghouli simdi cikar bir pas cikarir falan ayri ama ilk 45dk icin goruntu iyi degildi.

Geri
Üst Alt