⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

E9LRrPRXoAMNtK0
Kepaze

Sut cekmiyor takim sut. Delirecegim ya. Ilk sut sanirim Kerem'in golu. Cekin abi sunu cepheden. Taylan ozellikle. Selcuk calistir iste adami. Cok mu zor sunlari duzeltmek anlamiyorum ki.

Epeydir takip etmiyorum maçları, tff ve siyasetin müdahalesi sebebiyle. Ama bu yedlin yeni galiba yalnız hiç bir fonksiyonu yok gibi ne diye alındı acaba

Ben 5.maci sonunda basligina yazdim dileyen gitsin baksin. Hizi disinda bir ozelligi olmadigi gibi, bu adamin futbolculugunu tartisirim. Ya bize feyk Yedlin gelmis, ya da bu adam hayati boyunca defans yapmamis. Omer Bayram'in bile bir tik alti.

Ligin son macinda Cok tempolu ve bol pozisyonlu bir futbol izlemistik o takimdan eksik 2 kisi var Halil ve Gedson Hizli ve adam gecen bir kanat alirsak belki duzeliriz.

Bir şans golü ve mustafanın ofsaytı hariç pozisyon yok doğru düzgün

Adamlar ise 4-5 organize atak geliştirdi, 2-3 tane de biz servis ettik

Onlarda:
Top adamların kanada gelince biri içerde biri hemen geride ama yine orta yapabilir pozisyonda 2 pas alternatifi vardı

Bizde:
Top bizim kanada geldiğinde adamın ya tek başına 2 kişiyi çalımlayıp çizgiye inmesi lazım ya da stopere aktarması için arkasındaki beke vermesi lazım

Onlarda:
Ortasahada top çevirirken kanatta 3 kişi çoğalıp bizi 2 kişiyle yakalayabildiler hep, çoğunda da 2. adamımız kademeye giren stoperimiz oldu kendi bölgesini boşaltarak
bizim set defansında olması gereken kanat nerdeydi takip edemedim hiç

Bizde:
Stoperler arası top çevirerek 4 kişi çoğaldığımız kanada top aktarıyoruz ama karşımızda hep 4-5 rakip (bek-os-os-kanat) oluyor ve tekrar geri stopere oynuyoruz

Bana kimse bu takima 6 no. Lazim kanat lazim demesin bana oyuncu lazim diyen ile futbol konusmam artik! Kac tane oyuncu daha lazim kac sene daha lazim?!?! Bu takima tek birsey lazim adam gibi T.D okan gibi , rangnick gibi hata almanya ikinci ligden yada holanda liginden oda olmadi avstruya dan birisi ! F.T Anca böyle oynatir hangi oyuncu olursa olsun

Uyumak isteyen ve uyku problemi çekenler için, takımımızın oynadığı futbol birebir. Adeta uyku hapı etkisi yaratıyor takım. Hele Babel, Arda, Soso girince tam kıvamında mışıl mışıl.

Pasla çıkma işini beceremediğimiz ortada ama maşallah Muslera'dan Luyindama'sına kadar hepsi ciddi ciddi aynı işi zorluyor. Arda, Babel ve Falcao'nun oyuna girmesi ise bizim gibi fanatik Galatasaraylıların hevesini kırmıştır. Maç Kerem ve Kılınç çıktıktan sonra bitmişti benim için. Emre Akbaba ve Arda Turan oynadığı sürece Barış Alper Yılmaz süre alamayacak. Fatih Hoca'nın artık taraftarı mutlu etmesi gerekiyor ama istediği oyunu oynayabilecek bir takım kuramayız. Malzemeye göre taktik belirlemesi gerekiyor. Türk futbolunu ayağa kaldırabilecek tek kulüp Galatasaray'dır.

Geri
Üst Alt