Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.541
- 10.330
- 1.688
gol beklentisi statistigi var mı ustad?Kepaze![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol beklentisi statistigi var mı ustad?Kepaze![]()
Yok maalesefgol beklentisi statistigi var mı ustad?
İnan mesele defansif falan değil artık. Hücum yapamıyoruz hücum.Luyindama
Yedlin
Muslera (bu haliyle)
Ekleyebiliriz.
Malesef 8 transfer lazım
Ben burdayım fakat Fatih hocamın savunulacak bir yanı yok bu maç. Çok kötü oymadık yensek bile derdim. Ama daha yeni kurulmuşuz takımız yavaş yavaş gelişeceğiz.Şu maçlardan sonra ft savunucuları kayboluyor 2 gün sonra yine başlıyorlar. Birde saçma bi lügat edinilmiş kaybedince seviniyomuşuz.
Su saydigin adamlardan babel feghouli ve akbaba keremi muhammedi saymazsak en hucumcu adamlar dusunun iste takim ne kadar hucum ozurluTaylan ile olmaz
Aytaç ile olmaz
Ömer ile olmaz
Akbaba ile olmaz
Feghouli ile olmaz
Babel ile olmaz
Arda ile olmaz
Bunların hiçbirisi ilk 11 topçusu değil.
Bu herif şunu bilerek yapmadıysa allah benim belamı versin. Bilerek yapıyor yemin ederim bilerek yapıyor yalvarırım kovun şu adamı artık
Her sene takım yeniden kuruluyor zaten o iyi değil şu gelsin bu iyi çıkmadı şu gelsin bu takım ne zaman ideal 11 ini bulacakta gelişecekBen burdayım fakat Fatih hocamın savunulacak bir yanı yok bu maç. Çok kötü oymadık yensek bile derdim. Ama daha yeni kurulmuşuz takımız yavaş yavaş gelişeceğiz.
Sizin gibilere Ahmet mustahakmis.Ayni takimin lacivertine elendik. Buna ne dicen?
Kimle gelisicen aytacla taylanlami gelisicen berkan 12 km kosmus diye ovuluyor anadolu takimimiyiz biz kostu diye futbolcu begeniyor hucum ozurlu bir takimiz rakip olsam su takimdan hic kimseden cekinmem onlemde almamBen burdayım fakat Fatih hocamın savunulacak bir yanı yok bu maç. Çok kötü oymadık yensek bile derdim. Ama daha yeni kurulmuşuz takımız yavaş yavaş gelişeceğiz.