⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

E9LRrPRXoAMNtK0
Kepaze
gol beklentisi statistigi var mı ustad?

Yenilik dedik tamam eleştirmeyelim dedik geçen seneki boktan takım ve boktan oyun devam ediyor. Ee ne anladık arkadaş bu işten.
Şunların alayının postalanması gerekir. 1 sene şampiyon olmayacağız yarışta değiliz de kardeşim ama yok cinnet geçirelim.

Bu herif şunu bilerek yapmadıysa allah benim belamı versin. Bilerek yapıyor yemin ederim bilerek yapıyor yalvarırım kovun şu adamı artık

Emre Akbaba, Emre Kılınç, Berkan ve Taylanlı takım hem düz hem yumuşak kaldı, bu dördünün ikisinin yerine mutlaka oyuncu lazım. Fernando veya Melo tarzı bir 6 ve Shaqiri tarzı bir yaratıcı kanat ofansif orta saha eksiğimiz var

Fatih Terimcilerin genelinde şu fikir var: yerine kim gelecek. Fatih Terimden baska teknik direktör mü yok? Sonra birsey deyince usluptan ceza yiyoruz. Herkesin zamanı geldiğinde gider bir tek hoca anlamıyor.

Acilen şu takıma gedson, halil, morutan, dieng ve kaleci irfancan gelmeli yoksa bu takımdan bişey olmaz. Falcao, feghouli, babel, yedlin, gönderilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta yapan yada şut atan olursa kafasına silah dayayacaklar sanki, hoca öyle bir yasaklamışki mazallah gol falan atarız.

Ulan hiç bi bok bilmiyorsunuz bari 442 çıkıp maçlara kenardan 50 tane doldurun illaki girer biri eşşek değilsiniz heralde

Ama yok 1000tane boş beleş pas yapcaz

Orta sahada dirençsiz hücumda ise az üretkeniz orta sahaya direnç katacak rakibin cirit atarak kolayca pozisyon bulmasını engelleyecek 6 numara lazım dieng mesela 38lik melo bile işimizi görür formdaysa

Hücumda ise inceci bir kanat oyuncusu iyi orta açan ara pasları veren takımı pozisyona sokacak tarzda bir isim ilk iki sezonundaki feghouli gibi ghezzal gibi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçlardan sonra ft savunucuları kayboluyor 2 gün sonra yine başlıyorlar. Birde saçma bi lügat edinilmiş kaybedince seviniyomuşuz.
Ben burdayım fakat Fatih hocamın savunulacak bir yanı yok bu maç. Çok kötü oymadık yensek bile derdim. Ama daha yeni kurulmuşuz takımız yavaş yavaş gelişeceğiz.

Taylan ile olmaz
Aytaç ile olmaz
Ömer ile olmaz
Akbaba ile olmaz
Feghouli ile olmaz
Babel ile olmaz
Arda ile olmaz

Bunların hiçbirisi ilk 11 topçusu değil.
Su saydigin adamlardan babel feghouli ve akbaba keremi muhammedi saymazsak en hucumcu adamlar dusunun iste takim ne kadar hucum ozurlu

Ben burdayım fakat Fatih hocamın savunulacak bir yanı yok bu maç. Çok kötü oymadık yensek bile derdim. Ama daha yeni kurulmuşuz takımız yavaş yavaş gelişeceğiz.
Her sene takım yeniden kuruluyor zaten o iyi değil şu gelsin bu iyi çıkmadı şu gelsin bu takım ne zaman ideal 11 ini bulacakta gelişecek

Kimle gelisicen aytacla taylanlami gelisicen berkan 12 km kosmus diye ovuluyor anadolu takimimiyiz biz kostu diye futbolcu begeniyor hucum ozurlu bir takimiz rakip olsam su takimdan hic kimseden cekinmem onlemde almam

Geri
Üst Alt