⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

gs takımının genel düzeyi çok zayıf. kesinlikle sandığımız kadar iyi bir oyuncu topluluğumuz yok. çoğu abartı.

ft'nin kötü hocalık yapması da işi iyice bozuyor.

Bizim takımda arkadaşlık, takımdaşlık yok, bu çok net belli. Herkes kendi kafasına göre takılıyor. Böyle bir ortamda başarının gelmesi malesef çok zor.

Dünyanın her yerinde pas oyunu denen yapılar önde baskı uygular ve topu bilmem kaç saniye sonra geri kazanmaya odaklanır. Biz ise top rakibe her geçtiğinde arkaya yerleşiyoruz ve asla alan daraltma yapmadan rakibi hataya zorlamadan oynuyoruz. Şu an rakipler zayıf bu şans idi ilerde bu oyun başımıza sorun açacaktır.
Falcao, Arda, Akbaba ve Babel rotasyondan çıkarılmalı oyunu soğutmak dışında misyonları yok her maça da giriyorlar. Gerçi yerlerine girecek adamlarda gönderildi her sıkıştığımızda bunlardan medet umacak hoca.
Kerem'in sürpriz şutu olmasa maçı kaybedecektik çok acı.

Ne bekliyorsunuz ki bu takim kısır olur dedik yaratici oyuncu yok dedik hucum oyuncusu yok dedik top rakibe carpmasa gol atamadan yenilecegiz herseyin en iyisini bilen ulu Terim 3 senelik takim kurarken bunu gorememismi
kahveden adam cevir bu takim gol atamaz der
Halilmis Gedsonmus hic biride cozum olmaz
En az iki uc tane ciddi iyi hucumcu lazim su takima ama biz gide yine stoper aliriz

Şu forumdaki ft ciler gelsinde başarıyı anlatsınlar merak ediyorum bazen bot olduklarını düşünüyorum yoksa savunmak mantık işi değil. Bu takımın şampiyon olma olasılığı yok

Bugun gelmezler 2 gün dinmesini beklerler forumun
Sonra bir anda ortaya cikarlar unutulur bu oyun, elestirenleri linclerler. Yillardir ayni terane. 2. yarı bu topicde gordum terimi deli gibi savunanlar bu nasıl oyun fln yaziyor
2 güne sevicilige baslarlar bu döngü degismez

iyi oynayanlar vardı fakat rezilde demek istemiyorum sanki oynamak istemeyenler vardı sahada bizi bunlar yakıyor

Geri
Üst Alt