⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Sorun Mostafa veya Diagne degil, sorun kanatlar ve orta saha. Falcao girdikten sonra yine degisen bir sey olmadi. Kanatlar pozisyon yaratmiyor. Topu aldiklarinda rakibin uzerine gitmiyorlar, adam eksiltmiyorlar. Ogulcan, Arda, Feghouli, Babel, sayi olarak kanatta bir cok opsiyonumuz var ama hepsi yetersiz. Bir tek Kerem var.

Eski Galatasaray’ımı özlüyorum ben. Sahada ne yaptığını bilmeyen kaliteden yoksun saçma sapan futboldan bıktık usandık. Hocamı değişecek futbolcular mı bilmiyorum ama hakikaten sıkıldık artık ya birşeyler değişmeli

biz hazırlık maçlarını böyle takımlarla oynar 5-6 atar ter idmanı diye geçerdik.düşülen durumu daha nasıl özetleyebilirim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle oyun oynatan bir tdün işe aldığı scouttan, o scoutun da bulduğu oyuncudan da hayır gelmez. Bu sene harcanan paralara çok üzüleceğiz.

Hayır nolacak gerçekten merak ediyorum. Diyelimki haftaya aynı oyunla 1-0 galip gelip, gruplara kaldık. Yani memnun olacak mı acaba hoca?

Berabere bitecek gibime gelmekte 1-1

Bay Tahmin maalesef, Açıkçası oyun olarakta kadro olarakta beklediğim herşey oldu kötü bir futbolla berabere kalacağımızı bekliyordum yanılmadım. 1 haftada 3 deplasman maçını oynayabilecek ne kondisyonumuz nede kadro kalitemiz var sonuç çok doğal.

Kimse Muhammede kizamaz adama bir orta yapıldı o kadar,emre akbaba emre Kılınç ne oynadı iki ruhsuz, bu oyun anlayışı ile hiç bir şey olmaz,Burak elmas tipik türk siyasileri gibi çıktı,denilen hiç bir şey yok, gidecekler gelecekler belki ki gene bir planlama yok , pazarın elde kalan mallarını aliriz

Benim ağırıma giden hocanın maç sonunda her sorunu bireysel hata, saha dışı faktörler vs. bağlayacak olması. Hocanın en başta geldiğinden beri ne oynatmaya çalışıyorsa beceremediğini kabul etmesi lazım. Belki oyuncu kalitesizliği belki kendisinin eskisi kadar takım üzerinde hakimiyet kuramaması bilemiyorum ama olmuyor olmayacak net olan tek şey bu.

Oyuncu kalitemiz randerstan kötü değil ya ama oyuncular bir garipti hele babel ve fegh girince iyice bittik. Bize alın oynayın diyen takıma karşı hiçbir ofansif aksiyon yapmadık uyuduk resmen 90 dakika.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten demek istediğim o abi. Hiçbir planı olmayan takımda oyuncuların hepsini suçlamak kadar garip bir durum yok. Bizim bir planımız olsa da onu bir kaç oyuncu aksatsa, anlarım ama bir takımın hiçbir yeri düzgün çalışmıyorsa tepedekine bakarım. Bu oyuncuların hepsi geri zekalı olamaz.

Geri
Üst Alt