⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Eleştirdiğiniz kadar eleştirin bugün dışında elrştirdiğinizde küfür bile yeseniz forum yönetimi ceza vermiyor ft cilere

Vasat oyun vardı özellikle 2. yarı.

Sonradan oyuna girenler çöp performans sergiledi.

çocukken bu takım milani yeniyordu, simdi ben büyüdüm ama takım küçüldü.

8 sene önce kadar, Real - Juve falan yeniyorduk. Sorunu çok eskiye bakmadan da görebiliriz. Gün be gün kalite düşüyor. Ne kadar sevsemde Taylan dahil (özellikle adını veriyorum çünkü gözümüz kapalı 11’e yazarız) nşa’da ilk 11 oyuncumuz kalitesinde değil.

E9LRrPRXoAMNtK0
Kepaze

Elenirsek çok üzülmeyeceğim açıkçası çünkü Avrupa ligindeki ilk 2 torba aşırı zor ve oradaki takımlara kesinlikle oyun olarak eziliriz skorda ne kadar şanslı oluruz bilmem, Konferans ligine gidip daha denk olacağımız ekiplerle oynamamız lazım acı ama gerçek.

Sağa atıyoruz sola atıyoruz olmadı kaleciye atıyoruz ama bir türlü forvetlere pas atamıyoruz. Heralde kaleciye pası en çok yapan takım bizizdir. Hiç bir organize atağımız yok ulan ne pozisyondu dediğimiz bir şey yok ve bu problem 2-3 yıldır var malesef ve hoca çözemiyor.

8 sene önce kadar, Real - Juve falan yeniyorduk. Sorunu çok eskiye bakmadan da görebiliriz. Gün be gün kalite düşüyor. Ne kadar sevsemde Taylan dahil (özellikle adını veriyorum çünkü gözümüz kapalı 11’e yazarız) nşa’da ilk 11 oyuncumuz kalitesinde değil.
Ne günlerdi be...

Gururla izlerdik.

Geri
Üst Alt