- 1 Ocak 2011
- 15.329
- 10.402
- 1.838
Alpaslan neden Emre Akbabaya birakmadi orda ulan illa topun basina bi kazma gececek yaw.Hoca doğaclama mi kullabdirdiriyor su duran toplari anlamiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vizyonunda biraz sıkıntı var gibi berkan'ınen güvenilir adam gördüğüm berkanı ilk yarıda çok hantal ve dikine oynamayan bir profilde gördüm
Mosynin pozisyonu ofsayitmiydi bana Öyle gelmedi.
renkdas neyseki vurdurmamis, akbaba ordan gol atsa 4-5 mac bank oynatirdi taktik dehasiAlpaslan neden Emre Akbabaya birakmadi orda ulan illa topun basina bi kazma gececek yaw.Hoca doğaclama mi kullabdirdiriyor su duran toplari anlamiyorum.
Ne alaka bende anlamadım vallaSolu döl diye otomatik düzelten klavye...
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanki Mostafaya 1 tane pas attılar da sçtı batırdı.Falcao sakat degilse bu takimin forveti Falcaodur net.
Ne alaka?
HahahahaBenim bir yakin dostum var, kendisi eskiden bu uA Avrupada aktif uyeydi. Cok maclara gitmiştir. Geçen sene uA Avrupayı bırakıp bir tarikata girdi ve şimdi sakal sarık falan dolaniyor buralarda. Artık ne yasadiysa![]()

Ne alaka?
Kaça satıyoruz renktaş kaç kişi alıyoruz dediğin zor bir şeyMarcaoyu satıp hücum hattini komple yenilemeli ve gedsonu almalıyız.
Muslera dan Mustafaya kadar takımın onbiri nin hepsi kötü sadece Emreler değil bunlar ne oynadıklarını bilmiyorlar Fatih Terim bunlara hiç ı taktik öğretmiyor bunlar nasıl antrenman yapıyorlar ki iki pas yapamıyorlar ölmüşler sanki maç bitsede gitsek modundalar bu sene bu takımdan bir cacık olmaz kim gelirse gelsin %onaldoda gelse boş Fatih Terim üç sene istemişti ya ilki başladı Allah bu sene bu taraftarlara sabır versinEmre Kilinc ne işe yarar acaba?