⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Hoca’yi yeri geldigi zaman bende elestiriyorum Özelikle Son dönemde hatalari cok oluyor Ama ilk yari mevcut ilk 11 ile Iyi is cikardik bence

Organize ataklarimiz da oldu

Verdigimiz pozisyonlarin sebebi Muslera’nin birseysel hatalari ve özgüven kaybi

Hala transfer diyenler var. Oynanilan cöp futbolla transferler cözülmez anlayin artik.
Renktaş kewell stoper oynadı bu takımda. Eldeki malzemeye bak en önemli 2 transferini oynatamıyorsun en iyi stoperin saçmalamış birde en iyi hücumcuna saçmalamış. Hoca formsuz olur da bu topçuların başına kim gelse mal belli işte.

Adam topu alıp gidecekte ölme eşşeğim ölme, kağnı arabası gibi oynuyoruz. Yeter isyan bayrağı mı açmak hocaya tribünlerden küfür mü etmek gerekiyor. Bıktım oynattığın oyundan da senden de kibirindende de evlatlarından da.

Renktaş kewell stoper oynadı bu takımda. Eldeki malzemeye bak en önemli 2 transferini oynatamıyorsun en iyi stoperin saçmalamış birde en iyi hücumcuna saçmalamış. Hoca formsuz olur da bu topçuların başına kim gelse mal belli işte.
Renktas takim ne oynadigini bilmiyor. Bireysel biseyler yapmaya calisiyoruz.

Hoca’yi yeri geldigi zaman bende elestiriyorum Özelikle Son dönemde hatalari cok oluyor Ama ilk yari mevcut ilk 11 ile Iyi is cikardik bence

Organize ataklarimiz da oldu

Verdigimiz pozisyonlarin sebebi Muslera’nin birseysel hatalari ve özgüven kaybi
Bireysel hatalar çok fazla Muslera akbaba gibi fakat dikkat ederseniz Giresun maçınin aynısı oluyor rakip 2 yada 3 pasta ceza sahamiza giriyor taylanin olduğu bölge bomboş karşılamıyor kimse o bölge en kritik yerimiz

Ne çalışırsan onu görürsün sahada, biz antrenmanlarda ayak tenisi yapıyoruz sahada gördüğümüz de bu

Geri
Üst Alt