- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
böyle bir olay yaşanmıştı geçen sene mi neydi, mod öyle söyleyince ben de sövdüm tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bir olay yaşanmıştı geçen sene mi neydi, mod öyle söyleyince ben de sövdüm tabi
Asla begenmeyecegim bir oyuncu. Gol atsada fikrim degismezDiagne satılsın diye oynatiliyordur umarım bu adam tüm sezon taşısın bizi o kadar eminim ki gereksiz bir şey yapıp satar yok penaltı atacam yok şu yok bu çünkü adam sorunlu
Şimdi değilse ne zaman oynayacaklar hoca???!!!
Oğuzhan meczup mudur ağabey?
Nerelerdeydin?Bir ara araziydin.Bazi oyuncularin lisansi olsun, olmasin. Transferler yapiliyor ama ikide bir su Babelleri görmek moral bozuyor.
Gecen macta Baris, Kilinc ve Mustafa'yi beklerken 3 tane kimsenin sahaya sürmeyecegi adam girdi ve takimin ahengi iyice bozuldu.
Akbaba-Taylan orta sahasinda cift forvete döndü. Kerem'le birlikte oynamasi gereken Mustafa bildigin Kerem'in yerine oyuna girdi.
Kilinc dururken Babel girdi, iki top yapamadik. Son olarak Feghouli 70'de bitmesine ragmen son degisikligi yapmis olmak icin Baris'i aldi.
Hoca oyundan ve skordan bagimsiz olarak sonradan oyuna girecekleri önceden belirliyor gibi geliyor bana. Arda Turan'ini ilk 11 oynatmazsa yedekten ilk onu aliyor mesela. Her zaman bir bahanesi hazir evladini oynatmak icin.
Falcao'ya bu takimda yer yokFalcao yer olmasına rağmen kadroda yokmuş, ya sakat ya satıldı o zaman
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Spor Smart RenkdaşMaç ı nerden izliyoruz gençler ...

Maç ı nerden izliyoruz gençler ...