⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

DBE7E71B-5DF1-49D9-BAB3-C2A8AF24B6F3.webp

Bazi oyuncularin lisansi olsun, olmasin. Transferler yapiliyor ama ikide bir su Babelleri görmek moral bozuyor.

Gecen macta Baris, Kilinc ve Mustafa'yi beklerken 3 tane kimsenin sahaya sürmeyecegi adam girdi ve takimin ahengi iyice bozuldu.

Akbaba-Taylan orta sahasinda cift forvete döndü. Kerem'le birlikte oynamasi gereken Mustafa bildigin Kerem'in yerine oyuna girdi.

Kilinc dururken Babel girdi, iki top yapamadik. Son olarak Feghouli 70'de bitmesine ragmen son degisikligi yapmis olmak icin 87'de Baris'i aldi.

Hoca oyundan ve skordan bagimsiz olarak sonradan oyuna girecekleri önceden belirliyor gibi geliyor bana. Arda Turan'ini ilk 11 oynatmazsa yedekten ilk onu aliyor mesela. Her zaman bir bahanesi hazir evladini oynatmak icin.

Bazi oyuncularin lisansi olsun, olmasin. Transferler yapiliyor ama ikide bir su Babelleri görmek moral bozuyor.

Gecen macta Baris, Kilinc ve Mustafa'yi beklerken 3 tane kimsenin sahaya sürmeyecegi adam girdi ve takimin ahengi iyice bozuldu.

Akbaba-Taylan orta sahasinda cift forvete döndü. Kerem'le birlikte oynamasi gereken Mustafa bildigin Kerem'in yerine oyuna girdi.

Kilinc dururken Babel girdi, iki top yapamadik. Son olarak Feghouli 70'de bitmesine ragmen son degisikligi yapmis olmak icin Baris'i aldi.

Hoca oyundan ve skordan bagimsiz olarak sonradan oyuna girecekleri önceden belirliyor gibi geliyor bana. Arda Turan'ini ilk 11 oynatmazsa yedekten ilk onu aliyor mesela. Her zaman bir bahanesi hazir evladini oynatmak icin.
Nerelerdeydin?Bir ara araziydin.

Falcao yer olmasına rağmen kadroda yokmuş, ya sakat ya satıldı o zaman

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu köy takimlarina karsi söyle stressiz, ilk 25 dakikada maci bitiren bir Galatasaray görmek istiyorum. Arkamiza yaslanip mac izlemeyeli epey oldu.

Fegh babelin oldugu ilk 11e.. hoca sen bizim derdimizi sikintimizi anlamadin heralde ya bunlarla gececegimiz turun tee

Geri
Üst Alt