⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Diagne'yi son hatasindan sonra direkt oyundan aldi. Ben o konuda bir tarafi tuttugunu/kayirdigina katilmiyorum. Boyle dusunmek bence hatali. Diagne gercekten fena gitmiyor bugun sansli olsa 2 golu vardi.
digne elli tane kaçırdı mustafa bi st johnson maçında o da tek sokulduğu net pozisyondu kaçırdı diye burnundan getirdi yok böyle oynarsa almayız bonservisini felan diyip.

boeyi kim bulup getirdiyse ellerini öpüyorum adam gerçekten ciğersiz ve 20 yaşında transfer rekoru kırabilir Türkiye’de böyle devam aslanım

Diagne'yi son hatasindan sonra direkt oyundan aldi. Ben o konuda bir tarafi tuttugunu/kayirdigina katilmiyorum. Boyle dusunmek bence hatali. Diagne gercekten fena gitmiyor bugun sansli olsa 2 golu vardi.
Dakika 85 bi, ahmet alsın oyundan bi tarafından soluyordu diagne efendi.

Yanlız Randers öyle köy takımı filan değil. Adamlar çok iyi mücadele etti. Süper lige koy ilk 10'a rahat girerler.

Bizim sonradan oyuna giren oyuncular hiç ağırlığını koyamadı.

Çok karamsarsınız. Işık verdi takım ne olursa olsun. Bu takıma daha Nelson, Cicaldau, Morutan gelecek. Belki Gedson gelecek.
Umarım üstüne koyar epey. Ben parlak bir durum görmedim açıkçası, oyun üstünlüğü değil oyuncu üstünlüğü sadece bu olmadığında ne olacak işte sorun o.

O zaman göndermemiz lazım bir oyuncuyu kullanmıyorsan niye tutuyorsun

Kerem havaya girdi zor toparlar

Niye gonderiyorsun ? Kerem iyi bir silah, dribblingi iyi ve sutlari/son vuruslari bence bir cok oyuncudan onde (maalesef elimizdeki oyuncular bu konuda pek iyi degiller). Onu daha onde kenara yakin kullanmaliyiz ama su oyun planinda BAY daha etkili. Kerem, kapanan takimi cepheden acmamiz gerektiginde iyi bir silah, oyunu yigmak icin onde top tutmasini bekliyorsak daha cok gelistirmesi lazim ki zor gorunuyor. Dikine oynamaya calisiyor ve top kaybediyor.

Kiytirik macin son dakikalari, skor sende, plase kabiliyeti desen var, nitekim iyi de vurdu

Bravo Mostafa

Geri
Üst Alt