Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.903
- 11.752
- 1.993
KUŞ DİLİ VE EDEBİYATIMostafa takımdan kovulmalı takımdan çok kendini düşünüyor kanatlarda BAY ve kerem e güvenilmeli feghouli den faydalanılmalı marcao satılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KUŞ DİLİ VE EDEBİYATIMostafa takımdan kovulmalı takımdan çok kendini düşünüyor kanatlarda BAY ve kerem e güvenilmeli feghouli den faydalanılmalı marcao satılmalı
digne elli tane kaçırdı mustafa bi st johnson maçında o da tek sokulduğu net pozisyondu kaçırdı diye burnundan getirdi yok böyle oynarsa almayız bonservisini felan diyip.Diagne'yi son hatasindan sonra direkt oyundan aldi. Ben o konuda bir tarafi tuttugunu/kayirdigina katilmiyorum. Boyle dusunmek bence hatali. Diagne gercekten fena gitmiyor bugun sansli olsa 2 golu vardi.
Dakika 85 bi, ahmet alsın oyundan bi tarafından soluyordu diagne efendi.Diagne'yi son hatasindan sonra direkt oyundan aldi. Ben o konuda bir tarafi tuttugunu/kayirdigina katilmiyorum. Boyle dusunmek bence hatali. Diagne gercekten fena gitmiyor bugun sansli olsa 2 golu vardi.
o gün atmasaydi bugün kafayi atardi kerem'e, biz ekran basinda izlerken cildirdikMarcao işte bu yüzden kızmıştı kereme
Takım çok laubali çok gereksiz gol kaçırıyoruz marcaoda sevmiyor bunu. Marcao bugün olsaydı delirirdi heralde sahada
Evet objektif olmam gerekirse bu bory in arkasından çok ağlarız biz.. kendisine real madrid yada manu da başarılar dilerim..
Umarım üstüne koyar epey. Ben parlak bir durum görmedim açıkçası, oyun üstünlüğü değil oyuncu üstünlüğü sadece bu olmadığında ne olacak işte sorun o.Çok karamsarsınız. Işık verdi takım ne olursa olsun. Bu takıma daha Nelson, Cicaldau, Morutan gelecek. Belki Gedson gelecek.
O zaman göndermemiz lazım bir oyuncuyu kullanmıyorsan niye tutuyorsun
Kerem havaya girdi zor toparlar
At gözlüklü dili ve edebiyatıKUŞ DİLİ VE EDEBİYATI
Dakika 85 bi, ahmet alsın oyundan bi tarafından soluyordu diagne efendi.
Barış alper götürebilir gibi duruyor orayı en azından o ışığı verdiSol açık cok acil kaliteli bir oyunu elzem