⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Uzun zamandir EL’de gruplarda mucadele etmedik, umarim bugun isi bitirip gruplara kaliriz.

Ben olsam bu maçta Marcao'yu oynatırdım yok oynatılmayacaksa yine Alparslan'a kaldık.

10 oyuncunun yerleri garanti sadece orta sahanın solunda oynayacak oyuncunun kim olacağı konusu belirsiz adaylar Emre Akbaba, Emre Kılıç, Arda, Ömer Bayram ve Babel. Yine ben olsam son oynadığı maçta yaptığı asist ile galibiyeti getiren Ömer Bayram'ı ödüllendirmek amacıyla bu maçta ilk 11 başlatırdım. Kendisinden yine bir asist bekleyebiliriz. Sol kanatta Aanholt ile Ömer Bayram değişmeli olarak önlü arkalı oynarlar Kerem'in asıl kanadı sağ kanat zaten bence sağda daha iyi oynuyor. Feghouli'yi ise Berkan ve Taylan'ın önünde 10 numara pozisyonunda kullanırız. Son olarak forvette Mohammed ya da Diagne kim oynarsa oynasın fark etmez. En ideal kadro bu olur.

Muslera
Boey --- Luyindama --- Alparslan/Marcao --- Aaanholt
Berkan --- Taylan
Kerem --- Feghouli --- Ömer Bayram
Mohammed/Diagne

Eskiden avrupa ligi umursamazdim cl gittigimiz için ama artik avrupa ligi benim icin cl oldu umarim cikaris gruptan.

Smartının da sporunun da Allah belasını versin. Bu nasıl kepazeliktir arkadaş ya. Eve 50 tane kutu alıp aylık bin lira mı ödeyelim 2 maç izleyeceğiz diye. Birinin buna dur demesi lazım, hepsinin paket halinde satılması lazım.

Smartının da sporunun da Allah belasını versin. Bu nasıl kepazeliktir arkadaş ya. Eve 50 tane kutu alıp aylık bin lira mı ödeyelim 2 maç izleyeceğiz diye. Birinin buna dur demesi lazım, hepsinin paket halinde satılması lazım.
Haysiyetsizlik yaptılar ben yillardir d smart kullaniyorum normalde açikti bu kanallar televizyonda izleyemiyorum parasiylada niye webten girmek zorundayim ki.

Biz bu smartsport ile kac senelik anlastik? Neredeyse 11 - 12 sene oldu

Yine yicen şimdi, daha sabah mesajını gördüm bu iki etti.

Abi gece arkadas iptv hakkinda soru sordu bende cevap verdim sadece bildiğim kadariyla. Zaten sonra ozelden hallettik. Bizimkisi sadece hizmet aşkı. Susuyorum ama ben :D Sakayla karişik yazmistim ben zaten. Kurallar neyse o dur tabi. Hurmetler

Geri
Üst Alt