Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Kimse girmesin 10 kişi oynayalım daha iyi. Ben hayatımda bu kadar bitik bir futbolcu görmedim.Başka yedekmi var hocam abartmayın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse girmesin 10 kişi oynayalım daha iyi. Ben hayatımda bu kadar bitik bir futbolcu görmedim.Başka yedekmi var hocam abartmayın![]()
Mustafa gol kaçırmadı kardeş bencillik yaptı. Yoksa diagne 5 tane kaçırdı laf eden olmadı. Arada dağlar kadar fark var.Evladı emre akbaba babel arda her maç 20 pozisyon hiç eder laf yok, mostafa gol kaçırdı diye sahaya girip dövecek neredeyse
Beğenmediğim tek şey bunlar.ne kreatif oluyorlar ne sert savunmaTaylan Berkan ikilisi şahane
Kendini gösterme çabası... Forma yı kaybettik korkusuMustafa bizi kafadan silmiş. O pası vermemesi takımı küçümsemesidir. Mısıra dehlenmesi lazım
Randers yerine AS Roma ile oynasaydık, acaba ne olurdu diye düşünüyorum
Taylan Berkan ikilisi şahane
bugün yine izlemedin mi yaptigi bencillikleri ve beceriksizlikleri? herif oldum bittim havalarina girmis sut sut sutNaptı aga naapptı bu adam size
Tabi tabi muhammedin hiç suçu yok zaten tabi tabi bütün suç teriminhocanın mustafaya yaptığı haksızlığın belgesi akbaba ve babeli oynattığından belli.yaw bu kadarda olmaz yaw.adamı son 5-6 dkk alıyorsun sahaya adam 10 dkk da anca ısınır maçta ,sen öyle bi bitirdin çocuğu gol atıp güven kazansın diye ısınmadığı halde risk alıp gol atmaya çalışıyor.
Barış>3*kerem maşallahBarış Alper muazzam yav
Yok bence iyi adam. Geçen sene geldiğinde iyiydi. Ama sonra sakatlık sonrası çöktü adam. Bu sene iyi girer diyordum bu sefer de ilk hazırlık maçında Dinamo karşısında sakatlandı. Sakatlıklar yine çok fena vurdu bizi. Yani nasıl olacak bilemiyorum ama umarım geldiği zamanki performansına döner.MM bir sezon Mısır Ligi'nde (!) İyi oynadı diye herkes bunu Wonderkid sandı.
Premier League hakemi.Hakem Tam facia.