Serdar Alper
10 Numara!
Aynen yahu nedir bu anlamadım Diagne kazması neleri kaçırdı ses yokEvladı emre akbaba babel arda her maç 20 pozisyon hiç eder laf yok, mostafa gol kaçırdı diye sahaya girip dövecek neredeyse
Aynen yahu nedir bu anlamadım Diagne kazması neleri kaçırdı ses yokEvladı emre akbaba babel arda her maç 20 pozisyon hiç eder laf yok, mostafa gol kaçırdı diye sahaya girip dövecek neredeyse
Morutan ve BAY'a teslim edilip Kerem bunların yedeği olmalıKanatlar Kerem ve BAY teslim edilmelidir.Bir tarafını kaldırmaktan aciz içi geçmişlerde defolup gitmelidir.
2 defans oyuncusu pas yollarını kapattı çok saçma bir tercih değildiMustafa gol kaçırmadı kardeş bencillik yaptı. Yoksa diagne 5 tane kaçırdı laf eden olmadı. Arada dağlar kadar fark var.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taylan Berkan ikilisi şahane
Karşılaştırmayın şöyle hepsi değerli yapmayın Allah aşkınıza ya vallahi rakip takım yapmaz bize şunuBarış>3*kerem maşallah
Takımda 6-7 tane eksik vardı onuda unutmayalımRanders yerine AS Roma ile oynasaydık, acaba ne olurdu diye düşünüyorum
Alpaslan ve Muslera cok tatlilar
+ feghouli!Bugunun iyileri boey, cagne, bay, alpaslan
Skor 3-1 olsa kimse bir şey demezdi ama o kadar adam koşmuş son dakikalar orada garantiyi oynaman lazım.Sayın terim cagne dünya kaçırdı bu tepkiyi ona da gösterseydin ya Mustafa kaçırınca yırtınıyorsun da cagne de 3 tane net kaçırdı