⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Mohamed'e çok üzülüyorum, çok eziyor çocuğu.

Diagne Falcao yüzünden 6-7 senelik forvetimizi kaybediyoruz. Kazanmak için tek hareketi yok hocanın.

90 dakika oynatsa belki 5-1 bitecek maçta 1 pozisyon için gömüyor herifi el kol çekerek.

Ki pozisyonda o 3 kişinin pas açısı kaybolmuştu.

AKBABA ve BABELin bu takımda yeri yok.

Dediklerin dogru, kazanmaliyiz ama orada ya gol atacaksin (vurus yapiyorsan) ya da feyk atip asist yapacaksin. Bunun baska aciklamasi yok cunku skor kritik donse gelse gol olsa cok baska birsey konusuyorduk. Bu arada MO yada digerleri kim olursa olsun gol olmali. Asist pasini yaparsin arkadasin atamaz anlarim sen vurusu dogru yapacaksin kalecinin ustune vurdu baya.

Beyler tamam sakin biraz. Takım iyi oynadı. Muhammed olayına gelince... İnsan sevdiğine daha çok kızar. Bence hoca onu gerçekten seviyor ve iyi olmasını istiyor. Mustafa yı da anlıyorum golü atıp kendine gelmek istiyor ama orada o pası verse kendi için gol atmaktan daha iyi olacaktı. Olsun.
Emre ye gelince o çocuğun bacakları gitmiş aga. Çok güçsüz kuvvetsiz ve kendine hiç güvenmiyor...

Biz burada BAY bu takimda daha fazla süre almalı kumaşı iyi derken bazı ulemalar adama salliyordu. Onlara da selam olsun. Ne yazik ki hemen her maç 80. dakikadan sonra oyina girmek zorunda kalacak TD yuzunden.

Mustafa en doğru tercihi yaptı. Pas atıp geçmese ki bayağı yüksek ihtimal bu seferde ona triplenecekti hoca böyle bir durumda oyuncunun zaten sağlıklı düşünüp, iyi kalması çok sağlam mental lazım ki hayatında ilk defa ülkesinden çıkan 23 yaşındaki bir elemanın olmayabilir. Karşı karşıya da kaçırdığında hoca yine halleniyor, sıfır tolerans.

Millet yine Mo’ya sallamış. Adamın bi pozisyonu var, tamam pas atsa muhtemelen gol olurdu. Ama forvet olarak anlıyabılıyorum, gol atmak istiyor. Diagne kaç pozisyon kaçırdı, Terim’in bu kadar sinirlendiğini görmedim. Momo kaçırdı diye bu kadar abartılı reaksiyon gereksiz.
Bi düşmanlığı var çözemedim belirli topçulara aşırı tepki gösteriyor. Ardaya bağırmaz bu kadar mesela. Arda bok gibi oynar maçın içine sıçhar babel yoklar oynar fegholi kıçını kaldırmaz ama bunlara SES CIKARMAZ HOCA

Kalite eksikligi var. Insallah Morutan ve Gedson ile kalite de artacak. BAY gelmeden once solda daha iyi diyorladi. BAY solda Morutan sagda oynar.

Akbaba sakatlıktan beri ; yaklaşık 2 yıldır böyle. Bu adamla neden sözleşme uzatıldı biri açıklayabilir mi? Bakın altyapıda 5 metre ötesine pas atamayan oyuncu yoktur. Vitor patır patır oynatıp katkısını alıyor ; fenerin ahım şahım altyapısı mı var? Hoca gençleşmek istiyorsa evlatlarını altyapıdan seçsin biz de tutarlılığına saygı duyup ; yanlışlarında oyuncuların arkasında duralım.

Geri
Üst Alt