⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:2 | Galatasaray 2-1 Randers | MS | 26 Ağustos | Spor Smart

Bu maçta gördüğüm en büyük sorun gol yedikten sonra takımın 2. yarıya kadar süren aşırı düşüşüydü. Resmen maçı bıraktık gittik golden sonra. Bunun dışında bu sezonki en iyi maçımızdı. Keyfini çıkarın.

digne elli tane kaçırdı mustafa bi st johnson maçında o da tek sokulduğu net pozisyondu kaçırdı diye burnundan getirdi yok böyle oynarsa almayız bonservisini felan diyip.
Olaya soyle bakalim, o macta MO kotuydu bende izledim. Pozisyon kacirmasini bir kenara birakalim. Sonra Diagne girip gol atinca ve gercektende daha hazir bir goruntu cizince kim olsa bu tercihi yapar. MO'yu sildigini vs dusunmuyorum ki gecen kendisi soyledi ondan beklentilerini.

Bayağı derli toplu, kendi liginin lideri bir Kuzey Avrupa takımını sahadan silmeli top oynadık.

Bu ne büyütülecek bir şey, ne de küçültülecek bir şey.

Takım çok genç, üzerine koyarak gidiyor işte, kesinlikle sabır gösterilmeli.

96-00 GS'i Hagi'li, Strum Graz'a yeniliyordu yeri gelip. Fb'den eski Ali Sami Yen'de 4 yedi falan. Cl'de gruplardan çıkamadı o takım.
Ama hep sabır gösterildi ve sonra ne kadar başarılı olundu. Daha o takımın başarısının çeyreğine yaklaşan olmadı.

Belki bu takım o kadar başarılı olamaz ama sabır gosterilmeyi kesinlikle hakediyor.

Btw keşke fırsat transferi bir hücum lideri bulsak. Feghouli bile ne kadar fark yaratıyor oynadığında. Tecrübeli klas hücumcu mükemmel bir şey ya.

Ah ulan Marcao, bir de sen olacaktın bu yapıda...

Bu maçta gördüğüm en büyük sorun gol yedikten sonra takımın 2. yarıya kadar süren aşırı düşüşüydü. Resmen maçı bıraktık gittik golden sonra. Bunun dışında bu sezonki en iyi maçımızdı. Keyfini çıkarın.

Dogru gozlem. Gecen hatta onceki sezondan beri suregelen kirilganligimiz hala devam ediyor. 1-2dk surebilir bu normal ama cok uzuyor toparlanmamiz. Ic sahada taraftar itekler de deplasmanda 2-3 olursun bir anda.

Barış Alper’rin çalım repartuarını geliştirmesi lazım hep sağdan atıp giderse 2 maçta çözülür
Arkadaşlar Diagne’ye de MO’ya da kızmayın

Diagne şanssızdı, Mustafa ise formayı alabilmek için şut çekti

4’e 1’ken pas tercih etmeliydi ama takımın golcüsüne de çapraz da olsa orda karşı karşıyayken vurdu diye kızamayız
Sonra adam vurmaktan çekinmeye başlar
Bence MO’nun pas opsiyonu olmasa golü atardı tereddütlü vurdu. Eski bir halısaha santraforu olarak vuruş psikolojisini anlayabiliyorum :d

Bundan sonra

Boey--------Boss--Olsson--------PVA
Barış-----Gedson---Alex--------Kerem
------------------Morutan
------------------------Halil

Olaya soyle bakalim, o macta MO kotuydu bende izledim. Pozisyon kacirmasini bir kenara birakalim. Sonra Diagne girip gol atinca ve gercektende daha hazir bir goruntu cizince kim olsa bu tercihi yapar. MO'yu sildigini vs dusunmuyorum ki gecen kendisi soyledi ondan beklentilerini.
muhammed ağır sakatlık geçirdi ,bizim soru sormamız gereken konu şu.muhammed kaliteli mi değil mi?kaliteliyse sen bu oyuncuya formsuz olduğu zzamanlarıda olur bi oyuncunun belki formsuzlaştı o ağır sakatlıktan sonra buna rağmen kalkıp sözleşmeyle tehdit ediyorsan senin bi sorunun var çocukla demektir.haa kaliteli değilse sana göre (hocaya göre) o zaman arkadaş niye transfer ettirdin ?sen bi oyuncuya bonservisiyle tehdit yapamazssın bunu yapan hoca o oyuncudan bişey beklememeli.adamın hayalini yıkıyorsun bu açıklama öyle basit bi açıklama değil.sen çocuğu o tehditle tamamiyle uçurumdan atıyorsun ve çocuk mısırdan gelmiş ilk dışa transferidir ve daha 20 li yaşın başında .etkilenir yaw böyle bi açıklama yapılmaz yapılmamalı.

Geri
Üst Alt