Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen takım inanılmaz mücadele etti.Ve bu takıma cicaldu ,morutan nelson ve Allahın izniyle halil.ve gedsonda girecek ortalığın anasını ağlatırızBugun Tudorun ilk mactaki temposunu gordum.Gedson Halil gelirse cok canlar yakariz.
Bizim ligde bu takımı bu kadar ezecek takım yok, Sivas 5 yedi aynı ligdeki takımdanYanlız Randers öyle köy takımı filan değil. Adamlar çok iyi mücadele etti. Süper lige koy ilk 10'a rahat girerler.
Bizim sonradan oyuna giren oyuncular hiç ağırlığını koyamadı.
Olaya soyle bakalim, o macta MO kotuydu bende izledim. Pozisyon kacirmasini bir kenara birakalim. Sonra Diagne girip gol atinca ve gercektende daha hazir bir goruntu cizince kim olsa bu tercihi yapar. MO'yu sildigini vs dusunmuyorum ki gecen kendisi soyledi ondan beklentilerini.digne elli tane kaçırdı mustafa bi st johnson maçında o da tek sokulduğu net pozisyondu kaçırdı diye burnundan getirdi yok böyle oynarsa almayız bonservisini felan diyip.
Bu maçta gördüğüm en büyük sorun gol yedikten sonra takımın 2. yarıya kadar süren aşırı düşüşüydü. Resmen maçı bıraktık gittik golden sonra. Bunun dışında bu sezonki en iyi maçımızdı. Keyfini çıkarın.
Bence MO’nun pas opsiyonu olmasa golü atardı tereddütlü vurdu. Eski bir halısaha santraforu olarak vuruş psikolojisini anlayabiliyorum :dArkadaşlar Diagne’ye de MO’ya da kızmayın
Diagne şanssızdı, Mustafa ise formayı alabilmek için şut çekti
4’e 1’ken pas tercih etmeliydi ama takımın golcüsüne de çapraz da olsa orda karşı karşıyayken vurdu diye kızamayız
Sonra adam vurmaktan çekinmeye başlar
Adamı hemen gönmeyin gol atmak istiyor o yüzden hata yapıyor bir gol atsa açılacak da ah bir atabilseCagne egositlik yapmadı. Mustafa pas atmaliydi. Mustafa hatalı bu konuda
muhammed ağır sakatlık geçirdi ,bizim soru sormamız gereken konu şu.muhammed kaliteli mi değil mi?kaliteliyse sen bu oyuncuya formsuz olduğu zzamanlarıda olur bi oyuncunun belki formsuzlaştı o ağır sakatlıktan sonra buna rağmen kalkıp sözleşmeyle tehdit ediyorsan senin bi sorunun var çocukla demektir.haa kaliteli değilse sana göre (hocaya göre) o zaman arkadaş niye transfer ettirdin ?sen bi oyuncuya bonservisiyle tehdit yapamazssın bunu yapan hoca o oyuncudan bişey beklememeli.adamın hayalini yıkıyorsun bu açıklama öyle basit bi açıklama değil.sen çocuğu o tehditle tamamiyle uçurumdan atıyorsun ve çocuk mısırdan gelmiş ilk dışa transferidir ve daha 20 li yaşın başında .etkilenir yaw böyle bi açıklama yapılmaz yapılmamalı.Olaya soyle bakalim, o macta MO kotuydu bende izledim. Pozisyon kacirmasini bir kenara birakalim. Sonra Diagne girip gol atinca ve gercektende daha hazir bir goruntu cizince kim olsa bu tercihi yapar. MO'yu sildigini vs dusunmuyorum ki gecen kendisi soyledi ondan beklentilerini.
Ben şahsen berkani kesmemBundan sonra
Boey--------Boss--Olsson--------PVA
Barış-----Gedson---Alex--------Kerem
------------------Morutan
------------------------Halil