⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Maçı izlerken arkadaştaydım foruma giremedim o yüzden, ama ulan yarım adım yüzünden kaçtı galibiyet ya, yarım adım yaa...

gomis yarım adım geride olsa ya da defans yarım adım daha kaleye yakın olsa mis gibi galibiyet almıştık

Buradaki maçta tribünler tamamen dolmalı. Bu arada ligde acayip lakayit savunma yaparken burada tam konsantre olmamız ilginç.

Yalan yok bu takımın fark yemesini bekliyordum. Hani 3-0, 4-1 tarzı bir skor bekliyordum. Kuşlar 9-0 olmasını bekliyorlardı babayı aldılar yine o ayrı konu.

Takımın mücadelesine helal olsun ne diyeyim. Müthiş hissediyorum şu anda. Lakin ayaklar yere sağlam basmalı. Önümüzdeki hafta cehennem gibi bir atmosfer olacak o stadyumda ama takımın da çok daha iyi olması lazım özellikle ofans anlamında. Bunlar Napoli ile kendi sahalarında 1-1 berabere kalıp deplasmanda 4 atarak sürklase edip turu geçen bir takım.

Tekrardan tebrikler çocuklar :hat:

Tamam realist olmak gerek yine. Fazla uçuyoruz. Adamların birkaç net durumu vardi. Direkten dönüp Inakinin kucagina düşen topu soylemiyorum diye. Alabilecegimiz en guzel sonucu aldık

Kötü zamanda nasıl sövüp eleştiriyorsak bugün ortaya konan ruh için herkese tek tek teşekkürler. Gerçekten çok mutlu ettiler. Avrupa burası. Kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz. Hele ki Barcelona gibi liginin en formda takımına karşı gerçekten son derece istiktarlı bir performans ile bize yeten sonucu aldık. Artık sıra taraftarda .

Haydi ya haydi şunları eleyelim . Gerçi transfer donemi de kapandı

YAHU İSTEYİNCE BÖYLE OYNAYIP,MÜCADELE EDEBİLIYORSUN TAMAMDA

LİGTE NEDEN KÜME DÜŞME HATTINDASIN????

NEDEN 10 KÜSÜR MAÇTIR LİGTE VARLIK GÖSTEREMİYORSUN????

DENİZLİ,ALTAY,GİRESUN BİZİ TOKATLARKEN BİZ O ZAMAN NEREDEYDİK????
Bir düşelim de rahat edin Cezmi bey.Bütün yorumlarınız küme de küme.Gören de potaya girdik sanır.

Geri
Üst Alt