Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Çünkü ligte laubali bunlar.Oyle is oyle olsaaydi gruptan lider ciktigimizda olurdu.Ligde yolunda gitmiyo hic bisey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü ligte laubali bunlar.Oyle is oyle olsaaydi gruptan lider ciktigimizda olurdu.Ligde yolunda gitmiyo hic bisey
rtaş 1 adımla galibiyeti kacırdık gol attık ama ofsideSeyretseydim 5 veya 6 yerdik.Fark yiyecegimizi hissettim 0-0 bagladim .
Artik marcaoya bi 20+ gelir herhaldeee

Eğitilmezsin diye boşuna yazmadık.Ben maharet futbolculardami dedim bre zir cahil. Turkce yazdim. Bu takim cok kotu. O gercek. Terimin o muthis 'cok iyi motive ediyor borazanini cope atti bu teknik direktor. Demek maharet terim de degil.

Ondanda bile haberim yok .Burayi bile takip etmedimrtaş 1 adımla galibiyeti kacırdık gol attık ama ofside
Fark mı yerdik dedi adam ? Ben mi yanlış maç izledim ? Arasıra donuyordu acaba o zamanlar mı kaçırdılar bi ton.
gönülden geçen o ama malesef net ofsayttı - bi an tavana sıçradım hakikaten gol sandım amaAh ulan Gomis o attığın goldü ya ofsayt ile alakası yok maçın hakemleri aynı türk var hakemleri gibi çizgi çektiler
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denge yok denge. Bi özel koç tutup denge çalışmalı, kas yapısında sorun varKerem çok güçsüzdü. Koşarken bile sendeliyor yere düşüyor ayakta duramadı.

Bir düşelim de rahat edin Cezmi bey.Bütün yorumlarınız küme de küme.Gören de potaya girdik sanır.YAHU İSTEYİNCE BÖYLE OYNAYIP,MÜCADELE EDEBİLIYORSUN TAMAMDA
LİGTE NEDEN KÜME DÜŞME HATTINDASIN????
NEDEN 10 KÜSÜR MAÇTIR LİGTE VARLIK GÖSTEREMİYORSUN????
DENİZLİ,ALTAY,GİRESUN BİZİ TOKATLARKEN BİZ O ZAMAN NEREDEYDİK????