⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

YAHU İSTEYİNCE BÖYLE OYNAYIP,MÜCADELE EDEBİLIYORSUN TAMAMDA

LİGTE NEDEN KÜME DÜŞME HATTINDASIN????

NEDEN 10 KÜSÜR MAÇTIR LİGTE VARLIK GÖSTEREMİYORSUN????

DENİZLİ,ALTAY,GİRESUN BİZİ TOKATLARKEN BİZ O ZAMAN NEREDEYDİK????
Bizim oyun buna uygun

Aynı futbolculara sövüyordunuz sen aldırdın diye, siz gerçekten akıllanmazsınız , eğitilmezsiniz.
Ben maharet futbolculardami dedim bre zir cahil. Turkce yazdim. Bu takim cok kotu. O gercek. Terimin o muthis 'cok iyi motive ediyor borazanini cope atti bu teknik direktor. Demek maharet terim de degil.

İsterlerse topu eve götürebilirler. (Mourinho çöpü)

Sorunun savunmada değil, hücuma çıkmada olduğu birkezdaha anlaşıldı. Takım savunması yine iyi, stopetler yeterli ama hücum performansı berbattı. Bu tskım ligde çöpse hücumundaki yetersizliğinden dolayı avrupada başarılıysa savunmasından dolayıdır. Ama bu savunma ligde bir işe yaramıuor, bu taktiği oynayamıyırsun zaten. Ortasahanın hücum katkısı sıfır. Ligde nasıl başarılı olacaksın

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

akıllı kuşları severim...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 72
He ya 10 tane yerdik.. çok zor diyeceğin tek top depayin sutuydu o da ebesininkinden vurdu onu doluyken.. Pena iyiydi elbet ama "kaleci iyi olmasa fark yerdik "tam bir saçmalık olmuş bugün Berkan ve Taylan adlı 2 takoza rağmen savunma oyuncuları komple mükemmel top oynadı..
Nou campta sut yemeden dönmeyi mi bekliyordun ?
Fark mı yerdik dedi adam ? Ben mi yanlış maç izledim ? Arasıra donuyordu acaba o zamanlar mı kaçırdılar bi ton.

Yazın Türkiye ye bir puan daha. Yine bizden gelsin.

Geri
Üst Alt