Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Şimdi tam Belmasin ekran onune cikma vakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim oyun buna uygunYAHU İSTEYİNCE BÖYLE OYNAYIP,MÜCADELE EDEBİLIYORSUN TAMAMDA
LİGTE NEDEN KÜME DÜŞME HATTINDASIN????
NEDEN 10 KÜSÜR MAÇTIR LİGTE VARLIK GÖSTEREMİYORSUN????
DENİZLİ,ALTAY,GİRESUN BİZİ TOKATLARKEN BİZ O ZAMAN NEREDEYDİK????
Bu sonucun üzerine şakşakiyemi patlatıp yatarım.
dostum ben torrent hocama güveniyordum totemle olacak is degil@Recep Yıldırım cabuk Totemimi tebrik et.
Ben maharet futbolculardami dedim bre zir cahil. Turkce yazdim. Bu takim cok kotu. O gercek. Terimin o muthis 'cok iyi motive ediyor borazanini cope atti bu teknik direktor. Demek maharet terim de degil.Aynı futbolculara sövüyordunuz sen aldırdın diye, siz gerçekten akıllanmazsınız , eğitilmezsiniz.
Evet piyasa yaptılar ama biz oyuncu satarken kimse 40 milyon vermiyor millet 3_4 e bağlıyor biziYalniz Marcao ve nelsson bu sene avrupda Inabilmaz piyasa yaptilar
Oyle is oyle olsaaydi gruptan lider ciktigimizda olurdu.Ligde yolunda gitmiyo hic biseyTakım için de özgüven olacak ligte daha iyi olmaya başlarız artık
Fark mı yerdik dedi adam ? Ben mi yanlış maç izledim ? Arasıra donuyordu acaba o zamanlar mı kaçırdılar bi ton.He ya 10 tane yerdik.. çok zor diyeceğin tek top depayin sutuydu o da ebesininkinden vurdu onu doluyken.. Pena iyiydi elbet ama "kaleci iyi olmasa fark yerdik "tam bir saçmalık olmuş bugün Berkan ve Taylan adlı 2 takoza rağmen savunma oyuncuları komple mükemmel top oynadı..
Nou campta sut yemeden dönmeyi mi bekliyordun ?
Seyretseydim 5 veya 6 yerdik.Fark yiyecegimizi hissettim 0-0 bagladim .dostum ben torrent hocama güveniyordum totemle olacak is degil