Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Birde business uçuyor bizim reisler. Bunları kargo bölümünde ucurtacaksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İspanya havası başka geliyo Ömer'e
Ne ayıp olacak ya. Pandemi var de kırgınlık var üzerimde de + olabilirim de. De babam de yaniHanim perşembe gunu uygundur demiş habersiz. Şimdide tutturmuş ayip olur diye. Zorla adama korona pozitifim dedirtecekler ustat..
cicayı beklemiyorum bu maç 11 de bilmiyorum ama babel oynatılır diye tahmin ediyorum hatta cica yazdığın yerede feg geçirilir.bir olasılıkta babeli oynatmazssa o zaman gene cica olmaz pulgarı oynatır 3 tane merkez orta saha yapar bence.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.---------------------------I. Pena-----------------------------
-Boey-----Marcao
-------Nelsson
-----Aanholt
-
----------------Berkan--------Taylan
---------------------
-------Feghouli------Cicaldau
----------Kerem
-------
-------------------------Mohamed----------------------------
cicayı beklemiyorum bu maç 11 de bilmiyorum ama babel oynatılır diye tahmin ediyorum hatta cica yazdığın yerede feg geçirilir.bir olasılıkta babeli oynatmazssa o zaman gene cica olmaz pulgarı oynatır 3 tane merkez orta saha yapar bence.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.
çok gömülü oynayacağımızı düşünüyorum alan çok dar olacağından pulgarın sırıtacağını sanmıyorum.yani tahmin ettiğim oyun düşüncesi ile oynatırsa torent pulgar taylan ve berkana evelemeden ayaktan çıkarın topu kereme veya muhammede diyecektir.ben cicayı oynatırım pulgardansa ama torent pulgarı oynatabilirPulgar Allah korusun. 3 orta sahasız.