⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Gedson olsa
6 numara olsa
Bruma tarzi kanat olsa bir ihtimal derdim. Hani topu kapariz da hizli cikip 1 gol atariz vs vs
Nasil hucum edecegiz merak ediyorum

Bu mac barca 2-1 Galatasaray iş rövanşa kalır. Avrupa maclarinda izledigime göre oyuncular daha motive ve konsantasyonlu cikiyorlar. Daha ciddiye aliyorlar. Bi süpriz yapabiliriz.

Skor ne olursa olsun bu sene Avrupa'da bizi gururlandıran tek Türk takımı Galatasaray.İyi ki Galatasaray var..
gunun_galatasaray_mansetleri_33f06_v.jpg

5 yeriz 10 yeriz diye diye adamı delirttiniz.

---------------------------I. Pena 🇪🇸-----------------------------

-Boey 🇫🇷-----Marcao 🇧🇷-------Nelsson 🇩🇰-----Aanholt 🇳🇱-

----------------Berkan 🇹🇷--------Taylan 🇹🇷---------------------

-------Feghouli 🇩🇿------Cicaldau 🇷🇴----------Kerem 🇹🇷-------

-------------------------Mohamed 🇪🇬----------------------------
cicayı beklemiyorum bu maç 11 de bilmiyorum ama babel oynatılır diye tahmin ediyorum hatta cica yazdığın yerede feg geçirilir.bir olasılıkta babeli oynatmazssa o zaman gene cica olmaz pulgarı oynatır 3 tane merkez orta saha yapar bence.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

cicayı beklemiyorum bu maç 11 de bilmiyorum ama babel oynatılır diye tahmin ediyorum hatta cica yazdığın yerede feg geçirilir.bir olasılıkta babeli oynatmazssa o zaman gene cica olmaz pulgarı oynatır 3 tane merkez orta saha yapar bence.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

Pulgar Allah korusun. 3 orta sahasız.

bizim için en tehlikeli oyuncu olarak dembeleyi görüyorum,traore hızlı güçlü ama kalaslık halleri var gibi,dembele biçer döver makinası gibi marcao pva felan önüne alır gider durumu oluşturan bi oyuncu.

bizim oynayacağımız oyun belli ,kap katı gömülü defans ,barcanın arkaya adam kaçırma sıkıntısı var savunma anlayışlarında,bu kerem için loko deplasmanında attığı gol pozisyonlarını doğurabilir.

iki silah var bu kadroyla elimizde ,yani anca bu iki şekilde pozisyon bulabiliriz,ya keremi kaçırtarak ya da duran top kazanmak.

Pulgar Allah korusun. 3 orta sahasız.
çok gömülü oynayacağımızı düşünüyorum alan çok dar olacağından pulgarın sırıtacağını sanmıyorum.yani tahmin ettiğim oyun düşüncesi ile oynatırsa torent pulgar taylan ve berkana evelemeden ayaktan çıkarın topu kereme veya muhammede diyecektir.ben cicayı oynatırım pulgardansa ama torent pulgarı oynatabilir

Geri
Üst Alt