- 15 Eylül 2009
- 65.310
- 11.744
- 2.993
umarim tarihle özdeslesen bir manzara cikmaz ortaya ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse bi terim düşmanından daha kurtulmuş oldum iyi olduYukarıda yazmışsın sayende öğrenmiş oldum.![]()
Ben niye heyecan yaptım ya.Konya maçını tekrar izleyip acı gerçeklerle yüzleşeyim bari![]()
bizim yerimiz orası denizBen niye heyecan yaptım ya.Konya maçını tekrar izleyip acı gerçeklerle yüzleşeyim bari![]()
Seni biraz ben bozdumSelam dostum. Ozelden mesaj yazamadigim icin buradan soyleyeyim dedim. Gercekten arada denk geliyorum mesajlarina ve yazılarının cok kaliteli ve saygili oldugunu söylemek istedim. Cok temiz bir renktas oldugun belli. Aramızda olman beni mutlu ediyor. Demeden edemeyecegim.
Bu arada bende ilk geldigimde boyleydim ve şimdi ise durum ortada. Umarim bana cekmezsin renktas. Hurmetler!
tövbe tövbeSeni biraz ben bozdum![]()
Bu Türkçe'de lastik gibi arkadaş nereye uzatırsan oraya gidiyotövbe tövbe
umarim tarihle özdeslesen bir manzara cikmaz ortaya ins
10 kişiyle 10 sıfır yenerler sonra derler ya 11 kişi olsaydıkumarim tarihle özdeslesen bir manzara cikmaz ortaya ins
Unsalinda dedigi gibi Tovbe TovbeSeni biraz ben bozdum![]()
Sergen gene hayallere dalmis .Torentide Fatih hoca olarak hayal ediyorIlk 11 belli olmus. Mondragon-capone-bulent korkmaz-emre asik-hakan unsal-flerquin-ergun-bulent akin-ayhan -perez-umit karan![]()