Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.616
- 101.811
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twiterda gif yapmıslar durdurdum 7 0 kazanıyoruz.Kac tane atariz onu hesapliyorum...
Avrupa kupasi açılış maçı miydi. Italyanin 90 dakika boyunca bizi ezdiği. Topu 10 saniye ayakta tutamadıydınız zavalli bir oyun. Onun disinda ne yaparsak yapalim alnim açık olur. Tarihi fark olsa bile. Kimse niye neden diye soramaz. Bayernin yaptigi da ortada. Rakip belli. Ama ezilmeyelim

Kazaniriz o zaman, simdi takima inanmanin tam zamanitwiterda gif yapmıslar durdurdum 7 0 kazanıyoruz.
allah korusun diyorum baska da bir şey demiyorum
Nezakete hasret kalmışız.2-3 güzel söz bile insanın gününü güzelleştirebiliyor.Çok teşekkür ederim renktaş, o sizin teveccühünüz.Selam dostum. Ozelden mesaj yazamadigim icin buradan soyleyeyim dedim. Gercekten arada denk geliyorum mesajlarina ve yazılarının cok kaliteli ve saygili oldugunu söylemek istedim. Cok temiz bir renktas oldugun belli. Aramızda olman beni mutlu ediyor. Demeden edemeyecegim.
Bu arada bende ilk geldigimde boyleydim ve şimdi ise durum ortada. Umarim bana cekmezsin renktas. Hurmetler!
Gibi'yi izliyorum. Konuşanlar'ı izliyorum. Başka bir şey izlemiyorum. Zaten bu iki program için üyelik almıştım.üstad exxen de gibi dışında izlenecek bir şey var mı maça kadar bakayım.
@Keramettin TANRIVERDİüstad exxen de gibi dışında izlenecek bir şey var mı maça kadar bakayım.
İhraç işlemlerini başlattık.Exxen 5 gün ücretsiz üyelik açmış. Sanal kartla üye olun. Maçın keyfini donmadan yaşayın.
Hep pozitif düşünmeye çalıştım da 2 gol yemeden bitirdiğimiz maç yok ki.Biraz düzelen şeyler var ama savunma bariz çok çok geriye gitti.Önceden rakibe bu kadar pozisyon vermezdik, problemimiz hücumda çok kısır kalmaktı.bizim yerimiz orası deniz
lakin bu hocayla falan değil!
Terim holiganı yine ne diyor?Tüzemen sen ne pislik bi insansın yav.
maalesef bu sefer olduğumuz yerde ne umut ne de ümit varHep pozitif düşünmeye çalıştım da 2 gol yemeden bitirdiğimiz maç yok ki.Biraz düzelen şeyler var ama savunma bariz çok çok geriye gitti.Önceden rakibe bu kadar pozisyon vermezdik, problemimiz hücumda çok kısır kalmaktı.
Yine de insan heyecanlanıyor ya.Şuradan beraberlik çıksa buralar yanar.![]()