- 15 Aralık 2011
- 18.629
- 7.344
- 1.513
1 tane daha yakalar gibi geliyor onu atar umarımKerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane daha yakalar gibi geliyor onu atar umarımKerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !
Ligde gol atmak için oynuyoruz, burada yememeye çalışıyoruz. Ligde böyle savunma yapsak puan alamayız kolay kolay. Bir de yerli maçlarda rakip takımların hakemlerin karakterleri bozuk, maç dışında çok olsy gelişiyor.Su bir gercek ligde farkli avrupada farkli oynuyoruz. Bu macta macta ne kadar ciddi oynadigimizi, sacma hareketler yapmadigimizi görüyoruz.
Beni en cok sevindiren düzgün savunma yapiyoruz. Bunun 3'te birini ligde yapsak bu kadar maglubiyetimiz olmazdi.
Kerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !
Eminim Kerem'inde aklindan uzun bir süre cikmaz bu pozisyon. Uykular haram olduKerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !
Napoli nou camp ta berabere kaldı evinde 5 yedi o yüzden ciddiyetl bırakmamak gerek
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem'in pozisyonu gitmiyor gözümün önünden, sanıyorum 1 ay falan da gitmez. Aaaahh ahh !